Do szpiegów polecam SpyBot'a - Search & Destroy.
Prośba do znawców ustrojstwa zwanego komputerem.
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
No doszła ta Panda do pewnego momentu i stanęła i stoi 12480 Przeskanowane pliki C:\ntldr
Chyba trzeba jednak będzie zabulić za jakiś program antywirusowy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No doszła ta Panda do pewnego momentu i stanęła i stoi 12480 Przeskanowane pliki C:\ntldr
Chyba trzeba jednak będzie zabulić za jakiś program antywirusowy.
Na szpiegi również polecam Spybota.
Na razie nic nie kupuj - damy radę wspólnymi forumowymi siłami.Last edited by mark33; 2007-02-06, 19:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWłaśnie jestem świadkiem przedziwnego zdarzenia.
Działa GG, Tlen. Żadne strony nie działają oprócz Browar.biz Efekt jak w czasie braku dostępu do sieci. Pierwszy raz widze takie jajaMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson(...) Ale dlaczego mimo wszystko działał Browar.biz? SzokWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
najnowsze systemy Microsoftu keszują zawartość często odwiedzanych stron już na 24 godziny naprzód w przyszłość, aby w trakcie jakiejś awarii sieci zawsze mieć dostęp do najnowszych np. postów na forum BrowarBizu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Korzystam z przeglądarki FF. Specjalnie ją restartowałem usuwając jednocześnie co tylko się dało. Poza tym nowych postów nie miałem skeszowanych . Ponadto udało mi się zamieszczać posty na forum w czasie, gdy inne strony nie wchodziły. Cuda, jak pisze Gwiazda.MM961
Comment
-
-
jeśli korzystałeś przez jakiś czas tylko z BrowarBizu zanim padły serwery DNS Tepsy to informacje o "umiejscowieniu" serwera browarbizu miałeś "skeszowaną" w swoim systemie stąd mniemam była możność odwiedzania Browaru a innych stron nie (i tym bardziej GG) podczas wymienionej awarii.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Też miałem podobny przypadek tydzień temu. Siadł dostęp do WWW, a GG działało. Po resecie kompa GG też przestało. Nadal nie wiem co to było, tym bardziej, że po raz pierwszy miałem taką awarię, że po próbie połączenia się z jakąś stroną wyświetlał się w oknie przeglądarki komunikat o konieczności skontaktowania się z moim providerem (podana była nazwa i nr. telefonu, który notabene znam ).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjeśli korzystałeś przez jakiś czas tylko z BrowarBizu zanim padły serwery DNS Tepsy to informacje o "umiejscowieniu" serwera browarbizu miałeś "skeszowaną" w swoim systemie stąd mniemam była możność odwiedzania Browaru a innych stron nie (i tym bardziej GG) podczas wymienionej awarii.
Działający Browar.biz, tlen, gg - wszystko, co potrzebne do pracyMM961
Comment
-
-
W dzisiejszej Rzeczpospolitej jest wyjaśnienie ostatnich problemów. W skrócie: największy atak hackerski od 5 lat na serwery DNS kierujące ruchem w internecie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Zainstalowałem Webroot Spy Sweeper i Avasta. Wywaliłem Safe'n'Sec i Windows Defendera, i komp się odblokował. Już zapomiałem, że może tak szybko działać.Last edited by adam16; 2007-03-24, 17:33.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment