Wrocław- Darmowe MPK

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Ja wczoraj skorzystałam 4 razy z darmochy. Część ludzi w tramwajach kasowała bilety, a Slavoy zaobserwował nawet osobę, która zdarła z kasownika naklejkę z informacją o darmoszce i skasowała bilet
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• grzes_ch
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2003.10
      • 612

Apropos darmowego MPK to niedawno , pewnie w "Wyborczej" ale pewny nie jestem , czytałem artykuł o ludziach jeżdżących za darmo do pracy . Korzystali oni z darmowych autobusów hipermarketów. Opisany był przykład krakowski ale podobno jest to rozpowszechnione we wszystkich dużych miastach. Tak więc największymi propagatorami dni bez auta są hipermarkety .

Comment

• becik
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🍼🍼
        • 2002.07
        • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
        Ja wczoraj skorzystałam 4 razy z darmochy. Część ludzi w tramwajach kasowała bilety, a Slavoy zaobserwował nawet osobę, która zdarła z kasownika naklejkę z informacją o darmoszce i skasowała bilet
        W Warszawie wszystkie kasowniki były poblokowane więc kto by chciał to i tak by nie mógł skasować zresztą w calym wagonie było sporo poprzyklejanych informacji, że dziś jazda za darmo
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• pirackamuza
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.12
          • 1908

A ja jestem stratny. Wczoraj jak zwykle jechałem do pracy tramwajem, ale za pełną opłatą...mam MIESIĘCZNY!
          Toruń przeprasza za Radio Maryja
          www.bobofruty.pl

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23926

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza
            A ja jestem stratny. Wczoraj jak zwykle jechałem do pracy tramwajem, ale za pełną opłatą...mam MIESIĘCZNY!
            wystarczyło nie wziąć ze sobą tego miesięcznego
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• cyborg_marcel
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 3467

Cyborg wziął miesięczny, a i tak cieszył się, że za darmo jedzie Do tego korków prawie wcale w piątek rano nie było i rekordowo krótki czas przejazdu do pracy napawał optymistycznie (do dzisiejszego poranka...).
              Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

Przetwarzanie...
              X