Ja wczoraj skorzystałam 4 razy z darmochy. Część ludzi w tramwajach kasowała bilety, a Slavoy zaobserwował nawet osobę, która zdarła z kasownika naklejkę z informacją o darmoszce i skasowała bilet
Wrocław- Darmowe MPK
Collapse
X
-
-
Apropos darmowego MPK to niedawno , pewnie w "Wyborczej" ale pewny nie jestem , czytałem artykuł o ludziach jeżdżących za darmo do pracy . Korzystali oni z darmowych autobusów hipermarketów. Opisany był przykład krakowski ale podobno jest to rozpowszechnione we wszystkich dużych miastach. Tak więc największymi propagatorami dni bez auta są hipermarkety .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa wczoraj skorzystałam 4 razy z darmochy. Część ludzi w tramwajach kasowała bilety, a Slavoy zaobserwował nawet osobę, która zdarła z kasownika naklejkę z informacją o darmoszce i skasowała biletGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuzaA ja jestem stratny. Wczoraj jak zwykle jechałem do pracy tramwajem, ale za pełną opłatą...mam MIESIĘCZNY!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Cyborg wziął miesięczny, a i tak cieszył się, że za darmo jedzie Do tego korków prawie wcale w piątek rano nie było i rekordowo krótki czas przejazdu do pracy napawał optymistycznie (do dzisiejszego poranka...).Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment