Błagam pomóżcie w wyborze samochodu! Muszę pożegnać się z moim Kangurem i zakupić nowszy, ekonomiczniejszy pojazd (rower już mam ) Chodzi mi po głowie jakiś trzylatek w stylu VW Polo, lub Opel Corsa. Małą jak na moje potrzeby przestrzeń bagażową chcę zrekompensować sobie bagażnikiem dachowym, a w przyszłości może hakiem i przyczepką w razie potrzeby.
Ostatecznie chciałbym osiągnąć kompromis między niską awaryjnością a w miarę niską ceną i kosztami eksploatacji samochodu.
Mam gorącą prośbę o Wasze opinie na ten temat. Może macie doświadczenia z samochodami segmentu takiego jak np Polo, a może są jakieś kombiki, które będą podobnie kosztować a koszty eksploatacji będą porównywalne z mniejszymi samochodami?
Ostatecznie chciałbym osiągnąć kompromis między niską awaryjnością a w miarę niską ceną i kosztami eksploatacji samochodu.
Mam gorącą prośbę o Wasze opinie na ten temat. Może macie doświadczenia z samochodami segmentu takiego jak np Polo, a może są jakieś kombiki, które będą podobnie kosztować a koszty eksploatacji będą porównywalne z mniejszymi samochodami?
Comment