Mam nadzieje,że ja z Adamem dostane autografy po znajomości bez kolejki.
Piwowarzy Domowi w TVP Katowice.
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Emisja w poniedziałek w TVP3 o 18.40. Znalazł Cyborg, a poinformował wstępnie Strzelczyk.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Mam nadzieję, że ktoś nagra, bo ja w pracy będę (chyba).Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No ja mam nadzieję to nagrać - będę w tym czasie w domu najprawdopodobniej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No BRAWO dla naszych PIWOWARÓW!!!
Kiszot pięknie mieszła w garze, Adam kapslował, a nad całością czuwał i opowiadał Strzelczyk76.
Całość trwała ze 4 min, troszkę krótko, ale lepiej krótko niż nic.
PS
jak coś to chyba będę miał nagrany pokaz na płytce.
Zapomniałem dodać, że pięknie prezentowały się koszulki browar.biz-oweLast edited by arzy; 2006-10-23, 18:02."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Nagrałem na DVD, wyszło nawet nieźle, fakt że krótkie w porównaniu z tym, ile się "naprodukowaliśmy" przed kamerą, ale dokładnie tego spodziewaliśmy się po montażu w TV, szkoda że etykiet mało puścili (zwłaszcza że nie poszły Adama16), wysłałem im dużo więcej...
podsumowując - jednak jestem zadowolony każda minuta na antenie się liczy, poświęcona dla dobra sprawy!NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Dobra - zmajstrowałem jakiegoś DivX'a - w okropnej rozdzielczości i marnej jakości (na żywo wyglądamy lepiej ) - dodatkowo nie wiem jak z głosem - w pracy nie mam możliwości sprawdzić - ale rozmiar na maila - tylko 4,8 MB - zainteresowani podrzucać adresy na PW.NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
Comment