Dzięki Strzelczykowi za filmik. Pozwoliłem go sobie upublicznić na Youtube. Można go znaleźć TUTAJ.
Piwowarzy Domowi w TVP Katowice.
Collapse
X
-
Super filmik, szkoda, że tak krótki. Warto czasem w pracy poogladać coś pożytecznego
A Kiszot jak zwykle mieszaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPs. Na razie w pracy, więc oglądane bez dźwięku.
Wejście do browaru efektowne, Greta prowadzona pewną ręką, nalewak wyglądał bardzo fajnie. Jakość obrazu na Youtube na tyle słaba, że miska z chmielem wygląda jak miska bigosu
Głębsza analiza w domuMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJakość obrazu na Youtube na tyle słaba, że miska z chmielem wygląda jak miska bigosuMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cezja skojarzyłem z łazankami, ale te kulinarne skojarzenia, to pewnie dlatego, że siedzimy w pracy w porze obiadowejCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Filmik całkiem całkiem, Strzelczyk, GWIAZDA z Ciebie!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76...on jest temu winien...
"on jest temu winien, on jest temu winien pocałować ją powinien", gdyby tak zmienić ją na jego pasuje jak ulałŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No tak - jak zwykle winny jest z Chorzowa. Strzelczyk - Gwiazdorze, jam Ci to uczynił
Mam to nagrane na VHS.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelO kurka - no to mamy kolejne telewizyjne gwiazdy Najbardziej podoba mi się scena z naturalnym i spontanicznym powitaniem
Ps. Na razie w pracy, więc oglądane bez dźwięku.
A reszta to tylko markowanie. Ale reszty tajemnic produkcji chyba nie zdradzimy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykA Kiszot jak zwykle mieszaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2jest zajebisty, jak wyście to zrobili ?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment