No, i takie imię też mi się podoba.
Ale nie piłam i się boję, czy to nie coś w rodzaju Freeq'a.
Przybliż mi proszę, (najlepiej na PW) co to za piwo i skąd jest ono...
Tak nam się z początku wydawało, fuzla załapałam odrazu, o feruliku tak myślał Maciek...
Jak się okazuje, miał rację....
A mi się marzy takie odpiwne, kojarzące się z marką piwa, w miarę smakowite imię...
Np. nasze kocię, które się urodzi w przyszłym tygodniu będzie nosiło imię Amadeus bigbDevonRegina lub Alhambra bigbDevonRegina
Friedmann,
Friedel,
Faustus,
Furstenberg,
Felsgold,
Freigraf,
Flensburger,
Fohrenburger,
Fiege,
Fez,
First.
Wszytskie piwne. Ale czy do kota pasujące?
Zróbcie piwo FILEMON i już będzie ok
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-10-16, 20:43.
Drugi browar w dzielnicy Bubeneč rozpoczął swoją działalność w czerwcu tego roku.
Výstaviště- to spory teren na którym oprócz browaru znajduje się planetarium, lapidarium, teatr, hotele, basen, hale sportowe, oraz wiele innych, ciekawych obiektów. Do najciekawszego należy...
Niecałe 10 kilometrów od miejsca naszego kwaterunku Opočna od miesiąca działa kolejny mały browarek. Oczywiście postanowiliśmy go odwiedzić. Browar położony jest we wsi Ledce i nazywa się Ovipistán.
Długi spacer dobrze nam zrobił i na miejsce dotarliśmy w sobotę około...
Na wstępie pozwolę sobie na zacytowanie ze strony browaru krótkiego rysu historycznego tego miejsca:
,,Początki tego wyjątkowego miejsca sięgają lat 60 tych. Właśnie tam odbyła się uroczysta kolacja komitetu budowy Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku, by następnie przez...
Comment