A właściwie to dlaczego musi być na "F" ? Jakiś wymóg związku kynologicznego dla waszej hodowli ?
UWAGA! Konkurs
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA właściwie to dlaczego musi być na "F" ? Jakiś wymóg związku kynologicznego dla waszej hodowli ?
Natomiast kocurek urodził się w hodowli, w której pojawił się właśnie miot na literę "F"
I ta zasada obowiązuje zarówno związki kynologiczne jak i felinologiczne.Last edited by Małażonka; 2006-10-18, 14:06.
Comment
-
-
No, dobrze - konkurs uważam za zamknięty...
By nie trzymać Was dłużej w niepewności :
Wygrywa imię: FAUSTUS (Adam, przypomnij mi swój adres na PW)
Nagroda pocieszenia trafi natomiast w ręce Pezeta za propozycję imienia Floris, nad którą poważnie się zastanawialiśmy (poproszę o adres na PW)
Wszystkim dziękuję bardzo za wszystkie propozycje
Comment
-
-
Fujara Irona, a raczej Fujarka
A poważnie - Filemon bo jak nie jak tak.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo, dobrze - konkurs uważam za zamknięty...
Nagroda pocieszenia trafi natomiast w ręce Pezeta za propozycję imienia Floris, nad którą poważnie się zastanawialiśmy (poproszę o adres na PW)
znowu adam16 wygrał !?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo, dobrze - konkurs uważam za zamknięty...
Niech się Faustus chowa zdrowo. A jeśli niespodziankę rzeczywiście musicie spełnić to niech ona pozostanie do naszego spotkaniaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Niech się chowa„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment