Piwa trzymam w chłodnej piwnicy, ale zegar tyka, a do 21-go już niedługo. Informuję co by nie było potem pretensji, że ktoś dostał przeterminowane.
Kraków - wspólne zamówienie w sklepie Czarnkowa
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesZe względu na problemy przy konfigurowaniu koszyka Ciechanowa zamówiłem znów 2 kartony (ciemne i niepasteryzowane) noteckiego. Jak ktoś chce się dołączyć to pojedyncze sztuki będą mi zbywać.
Tak czy inaczej wezmę 10 sztuk Ciemnego.Last edited by Shlangbaum; 2007-03-19, 17:25.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziCzarnków do powtórzenia, więc szukam chętnych na karton do zagospodarowania.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziWziąłbym karton: 10 NP i 10 E.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNie lepiej dogadać się z miejscowymi?
Piszesz zupełnie jak ZiomekDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
No chyba krakusy nie są dla Ciebie miejscowymi.Tak ciężko dogadać się u nas i zamówić przesyłkę? Przecież ja nie pojadę po parę piwek do Krakowa a tymbardziej nie zamówię bo przesyłka wyjdzie drożej niż piwo.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNo chyba krakusy nie są dla Ciebie miejscowymi.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziTak ciężko dogadać się u nas i zamówić przesyłkę? Przecież ja nie pojadę po parę piwek do Krakowa a tymbardziej nie zamówię bo przesyłka wyjdzie drożej niż piwo.
Nikt Ci nie każe jechać do Krakowa - zamówisz u Krakusów, a Doodeck Ci przywiezie do Katowic .Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
Comment