Witam!
Proszę o pomoc wszystkich Forumowczów! Muszę przeprowadzić badanie statystyczne na zaliczenie ćwiczeń, a że interesuję się piwowarstwem to wybrałam taki temat Wszystkich chętnych zapraszam do wypełnienia ankiety, której wyniki zostaną opracowane przeze mnie i moją grupę i przedstawione na zajęciach. Odpowiedzi proszę zamieszczać w tym temacie, bądź wysyłać na pw. Zapraszam
Ankieta
1. Płeć.
o Kobieta
o Mężczyzna
2. Wiek (w latach).
o 20-25
o 25-30
o 30-35
o 35-40
o 40-45
o 45-50
o inne
3. Wykształcenie.
o Podstawowe
o Średnie
o Wyższe
4. Jaki gatunek piwa Pani/Pan najbardziej lubi?
o Pils
o Pszeniczne (jasne/ciemne)
o Stout
o Piwa smakowe
o Koźlak
o Porter
o Koelsch
o Ale
o Alt
o inne
5. Jaka jest Pani/Pana ulubiona marka Piwa.
o Tak,………………………………..
o Nie.
6. Jak często spożywa Pani/ Pan piwo?
o codziennie
o kilka razy w tygodniu
o raz w tygodniu
o raz w miesiącu
o nie piję piwa
o inne
7. Czy zetkn(ęła/ął) się Pani/Pan z piwowarstwem domowym? Jeśli tak to w jaki sposób?
o Internet
o Prasa
o Znajomi
o Rodzina
o Sam/Sama wytwarzam piwo domowe.
o inne
8. W jakim stopniu był(a)by Pani/Pan zainteresowan(a/y) kupnem piwa robionego przez kogoś w domu?(0 – nie interesuje mnie to, 5- byłbym/byłabym bardzo zainteresowana)
o 0
o 1
o 2
o 3
o 4
o 5
9. Jak ocenia Pan/Pani swoje zainteresowanie rozpoczęciem samodzielnego warzenia piwa w domu?(0 - nie jestem zainteresowany/zainteresowana, 5 – bardzo chce warzyć piwo samodzielnie)
o 0
o 1
o 2
o 3
o 4
o 5.
10. Czy wie Pani/Pan gdzie szukać informacji na temat browarnictwa amatorskiego oraz surowców?
o Tak,………………………………………..
o Nie.
11. Czy chciał(a)by Pani/Pan obejrzeć lub uczestniczyć w procesie warzenia (0 - nie, 5 - bardzo chcę)?
o 0
o 1
o 2
o 3
o 4
o 5
12. Czy odwiedzał(a)by Pani/Pan chętnie pub lub mikrobrowar, gdzie byłaby możliwość zarówno degustacji piwa jak i uczestnictwa w jego warzeniu?
o Tak.
o Nie.
o Nie wiem.
13. Czy ma Pani/Pan zaufanie do sklepów internetowych(0 - nie ufam w ogóle, 5 - 100% zaufanie)?
o 0
o 1
o 2
o 3
o 4
o 5
14. Czy był(a)by Pani/Pan zinteresowan(a/y) samodzielnym wytwarzaniem innych przetworów( wędliny, serów, jogurtów, kefirów, pieczeniem chleba itd.)? Jeśli tak to jakich?
o Tak,……………………………………
o Nie.
o Nie wiem
15. Jaką kwotę byłaby Pani/ Pan skłonna wydać rocznie na warzenie piwa (w zł)
o 0-400
o 400-800
o 800-1200
o 1200-1600
o 1600-2000
o więcej
Proszę o pomoc wszystkich Forumowczów! Muszę przeprowadzić badanie statystyczne na zaliczenie ćwiczeń, a że interesuję się piwowarstwem to wybrałam taki temat Wszystkich chętnych zapraszam do wypełnienia ankiety, której wyniki zostaną opracowane przeze mnie i moją grupę i przedstawione na zajęciach. Odpowiedzi proszę zamieszczać w tym temacie, bądź wysyłać na pw. Zapraszam
Ankieta
1. Płeć.
o Kobieta
o Mężczyzna
2. Wiek (w latach).
o 20-25
o 25-30
o 30-35
o 35-40
o 40-45
o 45-50
o inne
3. Wykształcenie.
o Podstawowe
o Średnie
o Wyższe
4. Jaki gatunek piwa Pani/Pan najbardziej lubi?
o Pils
o Pszeniczne (jasne/ciemne)
o Stout
o Piwa smakowe
o Koźlak
o Porter
o Koelsch
o Ale
o Alt
o inne
5. Jaka jest Pani/Pana ulubiona marka Piwa.
o Tak,………………………………..
o Nie.
6. Jak często spożywa Pani/ Pan piwo?
o codziennie
o kilka razy w tygodniu
o raz w tygodniu
o raz w miesiącu
o nie piję piwa
o inne
7. Czy zetkn(ęła/ął) się Pani/Pan z piwowarstwem domowym? Jeśli tak to w jaki sposób?
o Internet
o Prasa
o Znajomi
o Rodzina
o Sam/Sama wytwarzam piwo domowe.
o inne
8. W jakim stopniu był(a)by Pani/Pan zainteresowan(a/y) kupnem piwa robionego przez kogoś w domu?(0 – nie interesuje mnie to, 5- byłbym/byłabym bardzo zainteresowana)
o 0
o 1
o 2
o 3
o 4
o 5
9. Jak ocenia Pan/Pani swoje zainteresowanie rozpoczęciem samodzielnego warzenia piwa w domu?(0 - nie jestem zainteresowany/zainteresowana, 5 – bardzo chce warzyć piwo samodzielnie)
o 0
o 1
o 2
o 3
o 4
o 5.
10. Czy wie Pani/Pan gdzie szukać informacji na temat browarnictwa amatorskiego oraz surowców?
o Tak,………………………………………..
o Nie.
11. Czy chciał(a)by Pani/Pan obejrzeć lub uczestniczyć w procesie warzenia (0 - nie, 5 - bardzo chcę)?
o 0
o 1
o 2
o 3
o 4
o 5
12. Czy odwiedzał(a)by Pani/Pan chętnie pub lub mikrobrowar, gdzie byłaby możliwość zarówno degustacji piwa jak i uczestnictwa w jego warzeniu?
o Tak.
o Nie.
o Nie wiem.
13. Czy ma Pani/Pan zaufanie do sklepów internetowych(0 - nie ufam w ogóle, 5 - 100% zaufanie)?
o 0
o 1
o 2
o 3
o 4
o 5
14. Czy był(a)by Pani/Pan zinteresowan(a/y) samodzielnym wytwarzaniem innych przetworów( wędliny, serów, jogurtów, kefirów, pieczeniem chleba itd.)? Jeśli tak to jakich?
o Tak,……………………………………
o Nie.
o Nie wiem
15. Jaką kwotę byłaby Pani/ Pan skłonna wydać rocznie na warzenie piwa (w zł)
o 0-400
o 400-800
o 800-1200
o 1200-1600
o 1600-2000
o więcej
Comment