Sprawa wygląda tak: dobry znajomy ma siostrę, która studiuje we Wrocławiu i ma napisać pracę na temat "Zalety i wady fermentacji HGB i VHGB". Ponoć szukała w bibliotekach i nic nie ma. No i wielka proźba o wszelaką pomoc. Wiadomo, że najlepiej o tytuły książek, ale za każdą odpowiedź dzięki.
Żeby nie bylo tak anonimowo, kolega pracuje w muzeum i jest jedną z osób nadzorujących bardzo ciekawy projekt
Jest to o tyle ciekawe, że chcą tam min. produkować piwo tradycyjnymi metodami (cokolwiek to znaczy) na potrzeby turystów. Ja ze swojej strony zapewniłem go, że na pewno ktoś z browaru pomoże z rozkręceniem tego pomysłu. Może jakiś etat się znajdzie i będzie to pierwszy mikrobrowar na wsi.
Żeby nie bylo tak anonimowo, kolega pracuje w muzeum i jest jedną z osób nadzorujących bardzo ciekawy projekt
Jest to o tyle ciekawe, że chcą tam min. produkować piwo tradycyjnymi metodami (cokolwiek to znaczy) na potrzeby turystów. Ja ze swojej strony zapewniłem go, że na pewno ktoś z browaru pomoże z rozkręceniem tego pomysłu. Może jakiś etat się znajdzie i będzie to pierwszy mikrobrowar na wsi.
Comment