Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Mogię dostarczyć Ci na giełdę wszystkie 10 odcinków.
Byłoby super
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Tylko 10 odcinków jest? Jestem nie pocieszony. Wczoraj oglądałem pierwszy raz bo wcześniej jakos nie udało mi się, no i świetny filmik Już jestem fanem!
Tylko tak się zastanawiam czemu miało służyć ich kopiowanie? W sumie w internecie takie wypowiedzi są i będą, nie ma sensu ich przenosić i tutaj.
Przepraszam!
Ja myślałem że chodzi o 'Władcę much', dość poważny film zresztą. Nie jestem na czasie niestety.
A cytaty - no cóż dla podkreślenia że to nie moja epoka.
Ale - miłego oglądania! I wyciągnięcia wniosków z filmu.
Marek
Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Calkiem niedawno, bo ze dwa tygodnie temu kumpel pokazal mi jakis odcinek tego serialu, czy jak to nazwac...
Zasadniczo bawi mnie to, bo to dobre jest
a jak uslysze skryjowke, czy mase inny tekstow z jakiegos odcinka, to wykladam sie na ziemie.
Nie ma zmiluj - znak jakosci naczelnika jak w morde strzelil
Ostatnia zmiana dokonana przez naczelnik; 2007-05-17, 06:27.
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Czy to znaczy, że Marcelowi powiodła się próba samobójcza?
Może zjadł cukierki smakowe Czesia
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Seminarium technologiczne na temat chmielu z USA. Nagrano 26 maja 2023 r
JOHN MALLETT jest autorem książki „Słód: Praktyczny przewodnik od pola do warzelni”. Spędził prawie 25 lat jako główny piwowar, nadzorując całą produkcję piwa w wielokrotnie nagradzanym Bell's Brewery,...
Piwo Duff swoją historię wywodzi z kultowej kreskówki "The Simpsons". W serialu tym był to ulubiony trunek Homera Simpsona. Z biegiem czasu zaczęto Duffa warzyć w rożnych wariantach i różnych miejscach na świecie, nie do końca uzgadniając to z twórcami serii. Ponoć jedynego oryginalnego...
Chłopaki z Wild Beer mają totalnego kręćka na punkcie drożdży. Warzenie piwa w sposób tradycyjny (z użyciem standardowych drożdży Saccharomyces) ich nie bawi, ponieważ jest zbyt ułożone i przewidywalne. Zainspirowani belgijskimi lambikami,...
Czy ktoś z szanownych kolegów ma nagrane kamerą poszczególne fazy warzenia i czy ewentualnie ktoś z bardziej doświadczonych mógłby podjąć się takiego nagrania , a nagranie udostępnić w formie płyty DVD nawet przez sklep.
A może ktoś ma nagranie z ostatnich warsztatów?
Comment