Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
Włatca Móch na dvd, etc...
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikPytanie retoryczne, czy ktoś to nagrywa?
Interesowałby mnie komplet wszystkich części
Osoby co znają te kreskówki wiedzą o co chodziComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Ja nawet nie wiem ile jest wszystkich odcinków ale posiadam 10.
To masz komplet bo na razie tylko tyle powstałoComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiMogię dostarczyć Ci na giełdę wszystkie 10 odcinków.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiTo masz komplet bo na razie tylko tyle powstałoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPowtarzasz po Cyborgu, a najważniejsza jest dyscyplina, Konieczko!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikTylko tak się zastanawiam czemu miało służyć ich kopiowanie? W sumie w internecie takie wypowiedzi są i będą, nie ma sensu ich przenosić i tutaj.
Ja myślałem że chodzi o 'Władcę much', dość poważny film zresztą. Nie jestem na czasie niestety.
A cytaty - no cóż dla podkreślenia że to nie moja epoka.
Ale - miłego oglądania! I wyciągnięcia wniosków z filmu.
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiBo ja lubię powtarzać. Od powtarzania wolę tylko gorzkie żaleCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Od czwartku (8 marca) w TV4 nowe odcinki CzesiaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Jestem rycerzem Czesławem, smukła dziewicoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Czy to znaczy, że Marcelowi powiodła się próba samobójcza?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Calkiem niedawno, bo ze dwa tygodnie temu kumpel pokazal mi jakis odcinek tego serialu, czy jak to nazwac...
Zasadniczo bawi mnie to, bo to dobre jest
a jak uslysze skryjowke, czy mase inny tekstow z jakiegos odcinka, to wykladam sie na ziemie.
Nie ma zmiluj - znak jakosci naczelnika jak w morde strzelilLast edited by naczelnik; 2007-05-17, 06:27.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment