Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35
Wyświetlenie odpowiedzi
Jaki telewizor kupić?
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika otvirak Wyświetlenie odpowiedzi...Warto wziąć full HD. ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziNie mam praktyki z LCD, ale czytałem, że czyszczenie ekranu jest w ich przypadku kłopotliwe.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziDlaczego warto wziąć full HD? Pomijam gry na PS3 i diablo drogie filmy z blue-raya.
A co do 16/9, to wszystkie kanały filmowe większość pozycji tak nadająDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Poza tym telewizora nie kupuje się na rok, a BR stanieje dużo szybciej, niż niegdyś DVD, gdyż na starcie ma większą konkurecję - wszelkiej maści VOD, multum telewizji, a przede wszystkim piractwo internetowe. Gdy startowało DVD, przepchnięcie przez łącza kliku mp3 to był kilku/nasto godzinny problem. Obecnie kilka/naście GB to żaden kłopot.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi... BR stanieje dużo szybciej, niż niegdyś DVD, gdyż na starcie ma większą konkurecję - wszelkiej maści VOD, multum telewizji, a przede wszystkim piractwo internetowe. ...
Troszeczkę gubię się w sprawie konkurencyjności VOD, kanałów telewizyjnych (czyli rozdzielczości HD) w stosunku do odtwarzaczy BR (czyli full HD). Jak to jest, skoro zwykłe, badziewne HD może konkurować z wypasionym full HD, to po co mi rozdzielczość full HD?
I nigdy nie myślałem, że złodziejstwo będzie uważane za istotny czynnik zmian na rynku. Nie zaprzeczam, że tak jest. Po prostu dziwię się swojej naiwności.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziTroszeczkę gubię się w sprawie konkurencyjności VOD, kanałów telewizyjnych (czyli rozdzielczości HD) w stosunku do odtwarzaczy BR (czyli full HD). Jak to jest, skoro zwykłe, badziewne HD może konkurować z wypasionym full HD, to po co mi rozdzielczość full HD?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
A nie lepiej kupić córce jakas dobrą wieżę niż ogłupiacz?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA nie lepiej kupić córce jakas dobrą wieżę niż ogłupiacz?Last edited by tomek35; 2010-02-18, 19:07.
Comment
-
-
aaaaa, myślałem, że ta córa to już nastolatek.
W moich czasach, nikt o tym nie myślał czy męczy wzrok czy nie. Dobry to pomysł aby 2 letnie dziecko ogladało już tv?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziDobry to pomysł aby 2 letnie dziecko ogladało już tv?
Dzieci w tym wieku już oglądają bajki, trzeba poprostu zachować umiar.
Comment
-
-
Ja czasem z moją roczną córcią oglądam boks, a ostatnio kapitana Klossa z wybuchami i ratatata. Zerka jednym okiem albo wręcz olewa, za to jak przełączę na kreskówki, faktycznie zamiera.
Ale to w chwilach mojego wyczerpania, ogólnie telewizor w dzień jest czarny, choć to LCD. 26 cali w zupełności mi wystarczy, i tak mam dość siedzenia metr od monitora przez pół dnia. Tylko do gry na konsoli lubię bliżej przysiąść, akcje w fifę jakoś składniej wychodzą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPoza tym telewizora nie kupuje się na rok,Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziNie zrozumiełeś mnie, to nie prezent dla córki, tylko telewizor domowy. Chodzi mi o to, żeby nie męczył wzroku 2 letniego dziecka. Nie, żeby chodziło u mnie tv non stop, no ale takie dziecko ogląda już bajki, no i podbiega blisko do telewizora.Robię to co lubię - produkuję piwo.
Comment
-
Comment