Ja mam 2 LG i Samsunia 40 , polecam te ostatnie- wypasiony obraz
Jaki telewizor kupić?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika natalka Wyświetlenie odpowiedzidzięki. Powiedzcie mi jeszcze czy wejścia USB działają w deseń "plug & play" czy trzeba jakiś sterowników żeby np film sobie obejrzeć ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW moim samsuniu filmy śmigają przez USB ( ale nie w divX )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNo ale jaki sens zapodawać przez pena full DVD?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziuuu... Do filmu divX to potrzebujesz kodeków. Mam taki TV w pracy, ale normalnie to taniej DVD dokupić (i połączyć HDMI)). Polecam Philipsa, ok 300zł. Tylko poczytaj na forach, żeby polskie napisy działały.Last edited by fidoangel; 2010-10-08, 07:53."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA przy wyborze laptopa wybrać taki ze złączem HDMI i to załatwia wszystko
Comment
-
-
Ostatnio stałem się prawdziwym fanem Samsunga. Produkty tej firmy są na prawdę wysokiej jakości, oczywiście jeśli mówimy o "średniej" półce. Przydarzyła mi się tylko jedna awaria i miałem dosyć dużo szczęścia, gdyż stało się to tydzień przed upływem 3-letniej (!) gwarancji. Padł zasilacz od monitora. Po zaledwie czterech dniach sprawny monitor stał znowu na moim biurku. Za to LG (też koreański) to największy chłam. Zatem jeśli będę wybierał telewizor, to najprawdopodobniej zdecyduję się właśnie na Samsunga.Bardziej od piwa lubię tylko filmy
Comment
-
-
A my kupiliśmy ostatnio Sony Bravia kdl 32ex301 i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Więcej niż 32 cale i tak by nie zmieściły się w naszej dziupli.
Koty nie są zadowolone - nie ma jak się na tym wygrzewaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment