Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Wyświetlenie odpowiedzi
Jaki telewizor kupić?
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA my kupiliśmy ostatnio Sony Bravia kdl 32ex301 i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Więcej niż 32 cale i tak by nie zmieściły się w naszej dziupli.
Koty nie są zadowolone - nie ma jak się na tym wygrzewać
Ale i tak jesteśmy zadowoleni, niezależnie od ilości ratLast edited by iron; 2010-11-26, 22:38.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Patrzcie, jak sobie cali dodaje. Niby tylko w telewizorze, ale podtekst jest aż nadto czytelny.
Ja mam Szajsunga i daje radę, ale dopiero po zmianie tiwi z kabla na dekoder. Jak się okazało, sygnał jest kluczowy - niektóre filmy smużyły tak, jakby na żywo je ktoś pędzlem malował, z dekoderem jest już zupełnie inaczej (niezależnie od HD-ości danego programu).Last edited by żąleną; 2010-11-27, 02:16.
Comment
-
-
Jeżeli już miałbym kupować to PHILIPS z podświetleniem, ale nie kupię, bo TV nie oglądam. Jedynie 0,5h dziennie na wiadomości lokalne
Ale jakieś lepsze kolumny to tak, albo wzmacniacz.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPatrzcie, jak sobie cali dodaje. Niby tylko w telewizorze, ale podtekst jest aż nadto czytelny.
(...)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziJeżeli już miałbym kupować to PHILIPS z podświetleniem, ale nie kupię, bo TV nie oglądam. Jedynie 0,5h dziennie na wiadomości lokalne
Ale jakieś lepsze kolumny to tak, albo wzmacniacz.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziTylko nie pisz jakiej firmy kupisz. Założymy potem temat: jakie kolumny ma Jacer, albo wzmacniaczMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Audiofile może nie, ale inne ...file na pewnobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJak to bezworkowy, żre kurz?
Comment
-
-
Thomson
Właśnie wchodzi na rynek taki LED Thomsona 32'' w atrakcyjnej cenie ok 1550 zł
t-online.de bietet Ihnen aktuelle Kaufberatung, Produkt-Tests und Geschenkideen - ob Elektronik, Haushaltsgeräte oder Heimwerker-Bedarf, alles für Hobby und Freizeit, Gesundheit und Fitness, Wohnideen, Mode-Trends und vieles mehr.
co sądzicie?
Comment
-
-
Na HD forum znalazłem wykres, z którego wynikało, że ze względu na możliwości ludzkiego oka, różnicę między HD a HD-ready, w przypadku ekranu 32 cale można dostrzec z odległości nie większej niż jeden metr.
A skoro nie widać róznicy to po co przepłacać?
Comment
-
-
Po dłuuugich kombinacjach jaki duży telewizor (a właściwie monitor, bo odbiorem TV nie jestem zainteresowany) kupić, wybór padł na... projektor FullHD Epson EH-TW3600. Spięty z kompem, odtwarzaczem BD (wreszcie porządne sprzęty staniały) i ampem 5.1 (a właściwie 5.0, bo Altusy sprawiają, że nie potrzeba woofera) daje prawdziwe kinowe emocje w chacie. Niecałe 100 cali, jakie wyszło na naszej skromnej ścianie daje porządnego kinowego kopa. Jasność i kontrast pozwalają oglądać przy umiarkowanym dziennym świetle, a przy całkowitym zaciemnieniu jest bombowo. Przy pełnym 1080p wszystkie pypcie na ryjach widać, a pejzaże z Bravehearta to prawdziwy odjazd.
Bardzo dobrze się sprawdza w odtwarzaczu bardzo płynne przeskalowanie DVD do 1080p, "prawie" nie widać różnicy i przy filmach nie wymagających "efekciarstwa" można spokojnie przy tym formacie pozostać -> nie przepłacać za niebieskie płyty, gdy nie trzeba.
RajDick Laurent is dead.
Comment
-
Comment