Altusy?
Jaki telewizor kupić?
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Wiedziałem
Wiem, że dla dźwiękowych masturba... eee koneserów mają jakieś "wady" i "zniekształcenia", ale ja na szczęście nic o nich nie wiem i wiedzieć nie chcę, bo nie po drodze mi z wydawaniem fortuny na urządzenia dźwiękowe w zwykłym pokoju dziennym. Dla mnie grają czysto i do tego z dobrym przytupem basowym. Niewątpliwym ich plusem jest to, że mam je za cenę renowacji membran - 160złDick Laurent is dead.
Comment
-
-
No jest fajnie! Jedyny mankament, że tam gdzie tej jakości potrzeba to blu-ray'e niestety podbijają koszta. DVD zeszło już do groszy jako dodatki do gazet czy jakieś reedycje klasyków a płyty w HD nadal trzymają cenę.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
To tak jakby jeździć polonezen Caro i mówić, że jest super wygodny. Takie zagraja o klasę lepiej i nie trzeba się znać, bo to odrazu słychać, że dźwięk nie dochodzi zza ściany.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Cwaniak, pokaż takie superowe za 160 zł a nie monitory za tysiaka.Last edited by ART; 2011-11-18, 19:35.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Można by znaleźć tańsze, nie siedzę już w tym. Ale fakt, te trzymają cenę. Swoje kupowałem gdzies z 13 lat temu i miały podobną cenę.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Wracając do telewizorów to szukam czegos taniego i dobrego(wiem,że tego nie da się połączyć) dla dzieciaków.Może jakaś porada?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Da się Każdy tani będzie dobry. Jak by miał łącze HDMI tu już calkiem fajny, bo jednym, prostym, kablem można połczyć z komputerem i kino bambino."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziWracając do telewizorów to szukam czegos taniego i dobrego(wiem,że tego nie da się połączyć) dla dzieciaków.Może jakaś porada?
Ja należę do fanów Samsunga - jak pisałem powyżej - już ponad 3 lata użytkuję dość intensywnie i zero problemów.
Dzieciom bym coś takiego rozważył np:
Comment
-
-
Myślę,że max 1000 a co do wielkości to 22" trochę małe zważywszy,że jest konsola do podłączenia.Myslałem raczej w okolicach 26" ale z tego co sie orientowałem to cenowo bardziej opłacają się 32" niż 26.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Kupiłem ostatnio jako drugi "szajsunga" serii 4000 LED 32" za 1500 w Avansie i lata całkiem ok. 4 HDMI, 1 USB, chodzi u mnie na ence, do gier też się nada. POLECAMSave water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
Comment