Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek_01
czy ktoś mi pomóc znalec lokalny browary,który już nie czyny,bo interesuje mi kupna
przętu
A po cio?
Pisac nie na temat, a po druga, osoba zainteresowana nie pytać tylko samemu poszukac. Jedż do Okuniewa, a jak już kolega kupić sprzęt to napisać tutaj i się tym pochwalić, dobra?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek_01
czy ktoś mi pomóc znalec lokalny browary,który już nie czyny,bo interesuje mi kupna
przętu
Popytaj w b/browarach: Szwejk w Górze, Szwejk w Bojanowie, Regina w Antonowie k/Giżycka. Używanym sprzęt sprowadza z Niemiec także właściciel browaru Imielin - Pan Jadowski.
Nie, na tym forum nie może pisać po angielsku. Posty umieszczane tutaj mają być zrozumiałe dla wszystkich. W językach obcych możecie sobie korespondować na PW.
Rozumiemy natomiast, że ponieważ polski nie jest Twoim ojczystym językiem, będziesz popełniał błędy. I nie będziemy się czepiać.
Jeśli mu wygodniej pisać w innym języku, niech pisze i kto będzie chciał, ten odpowie. Nie wątpię też, że w razie czego ktoś z forumowiczów przetłumaczy.
Wybacz, ale choć znam angielski, nie zgadzam się z Tobą. Jeżeli jest w stanie, choćby z błędami, pisać po polsku, niech tak robi.
PS. Poza tym, może mi wygodniej byłoby pisać w moim własnym języku. Jeśli ART się na to zgodzi, zacznę już dzisiaj. Będę walił po 200 postów dziennie, na wszystkie możliwe tematy
Comment