Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ppns
witam!pisze prace licencjacka o piwie i szukam informacji i zdjec
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik?
Lykam wszystko pod temat:
Bürstenlose doppeltgespeiste Induktionsmaschine mit zweistufigem
Direktumrichter - ein neues Generatorsystem für Windkraftanlagen / Blockheizkraftwerken.
Ba! Gotowe rozdzialy pracy, ktorej spis tresci Chetnie Ci udostepnieMM961
4:-)
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Co Ty - czekam na gotowa prace
Tylko cos chetny do wspolpracy milczyPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ppns(...)z podwójnym bezpośrednim pzełącznikiem
Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika juddieprosiłam ludzi chętnych do pomocy, a kolega widze nie bardzo jest chętny,wiec prosze bez zlosliwych komentarzy, jesli ktos nie chce pomoc to trudno...
a jesli chodzi o wysilek zwiazany z pisaniem tej pracy, to nie bazuje tylko na internecie, mam kilka ksiażek, które okazują się być mało pożyteczne, w jednym z minibrowarów też już byłam, niestety nie podróże kosztują, więc ktoś kto bywa w tych browarach napewno ma kilka zdjęć lub może je zrobić przy okazji następnej wizyty i podzielić się nimi ze mną, ale powtarzam raz jeszcze...PROSIŁAM LUDZI CHĘTNYCH DO POMOCY
Mam podstawowe pytanie.
Po co piszesz pracę na temat, o którym - z tego co widać - masz bardzo mgliste pojęcie?
Przecież pisząc tę pracę tylko się niepotrzebnie namęczysz. Pomimo tego, że to praca licencjacka warto wybrać temat, który Ciebie interesuje, a nie Twojego promotora. Może da się znaleźć taki temat, który można będzie rozwinąć w pracy magisterskiej.
Zastanów się jeszcze dobrze, bo widać, że jesteś na początku swojej pracy.
Jeśli wybierzesz temat, który Cię naprawdę zainteresuje, to nie będziesz miała wątpliwości, czy warto wykosztować się na to, żeby zebrać potrzebne materiały.bla bla bla
Comment
-
-
Qrde, dziewczyna poprosiła tylko o pomoc, a zjechaliście ją jak burą sukę. Może nie jest rozeznana w temacie, ale chce się nauczyć. A Wy zamiast jej pomóc to ją dałujecie. Wstyd!
A jak przy drodze stoi dziewczyna z zepsutym samochodem to tez jej mówicie, że przed wyjazdem w trasę powinna nauczyc się mechaniki?pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Co Ty? Ja się nawet nie zatrzymam. Nie pamiętasz reklamy Hondy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pulasQrde, dziewczyna poprosiła tylko o pomoc...
Jakos narazie milczy - juz chyba praca gotowaPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
Comment