Poszukuję 3 - 5 osób z Rybnika, które zechcą podzielić się swoją piwną pasją z czytelnikami "Tygodnika Rybnickiego". Kontakt na PW, lub gg 3322267.
Rybniczanie - pilne!
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Cześć wszystkim,
Czy wie może ktoś gdzie w Krakowie mogę kupić artykuły do warzenia piwa? Potrzebuję pilnie zdobyć pirosiarczan i niestety nie mam czasu czekać na przesyłkę.. :/-
Channel: Sprzęt
-
-
Nie wiem, czy mogę, ale jestem zdesperowana. Chciałam zamowic dla męża kilka piw regionalnych, (u mnie w mieście nie ma takiego sklepu niestety) w pewnym sklepie w Slupsku. W tym tygodniu konczy 30 lat i to byloby głownym prezentem. Pododawałam piwka do koszyka a przy realizacji wyskoczyło ze...
-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Bardzo proszę o pomoc Panowie. Zakapslowałem piwo po błędnym obliczeniu ilości cukru do refermentacji. Bardzo proszę o pomoc, jak mogę to poprawić?
Myślę nad przelaniem piwa z powrotem do wiadra, dosypanie cukru i zabutelkować ponownie, co wy na to?-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Z ostatniej chwili - w dniu jutrzejszym magazyn Centrum Piwowarstwa będzie nieczynny. Sprawa losowa. Jeśli macie pilne zamówienia (z terminem warzenia na weekend) koniecznie złóżcie je dziś do 12.00 najlepiej z płatnością dotpayem lub za pobraniem. Tylko w ten sposób będziemy mogli je zrealizować...
-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2017-08-30, 08:44 -
- Loading...
- Koniec listy.