spoko, poszukam sobie na waszym forum ...
Browary w Polsce
Collapse
X
-
Mam już cala linie technologiczna produkcji piwa, a najbardziej potrzebuje świeżych danych na temat ilości produkcji piwa przez poszczególne browary w Polsce; najbardziej mi jednak brakuje zdjęć i opisów poszczególnych elementów technologicznych; wbrew powszechnego mniemania nie ma wszystkiego w bibliotekach i czytelniach ; zresztą teraz przeglądam cala bazę wypowiedzi na forum, parę rzeczy ciekawych już znalazłem …
Comment
-
-
-
Sokół, daj spokój, widzisz, że się stara człowiek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piter83(...) najbardziej mi jednak brakuje zdjęć i opisów poszczególnych elementów technologicznych;(...)
Poszukej se.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Do seminarium w powyższym temacie z pewnością przyda Ci się też zestawienie parametrów takich jak BZT, ChZT, OWO, zagniwalność i sposoby utylizacji produtów ubocznych, itd. Ale co ja Ci bedę tłumaczył. Jesteś na etapie seminariów to i takie rzeczy pewnie znasz.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
W galerii znajdziesz masę zdjęć, także tych tyczących się linii technologicznych produkcji piwa. Do pooglądania jest tego sporo: GaleriaLast edited by adam16; 2007-04-05, 21:29.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment