Tylko z logo : Warka, Heineken, Brackie, Żywiec itp, używana w dobrej cenie, mała - proszę o kontakt na PW jeszcze przed giełdą w Zywcu - dziękuje .
Chłodziarka do piwa poszukiwana - pilne !
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2 Wyświetlenie odpowiedziTylko z logo : Warka, Heineken, Brackie, Żywiec itp, używana w dobrej cenie, mała - proszę o kontakt na PW jeszcze przed giełdą w Zywcu - dziękuje .
A może tobie chodzi o jakiś mały rollbar?
Jednoobwodową schładzarkę o wymiarach 40cm x 40cm x 55cm (wysokość) mam na zbyciu.
Jaką dobrą cenę proponujesz?
Mogę przywieźć do Żywca.
Swoja cenę możesz podać na PWŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
-
Niedawno były na allegro i to nawet dosyć tanio.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNiedawno były na allegro i to nawet dosyć tanio.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2 Wyświetlenie odpowiedziTylko z logo : Warka, Heineken, Brackie, Żywiec itp, używana w dobrej cenie, mała - proszę o kontakt na PW jeszcze przed giełdą w Zywcu - dziękuje .
Chodzi mnie po głowie o chłodziarkę witrynową, służącą także do przechowywania i sprzedaży piwa w lokalu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2 Wyświetlenie odpowiedziChodzi mnie po głowie o chłodziarkę witrynową, służącą także do przechowywania i sprzedaży piwa w lokalu.
Comment
-
-
Ziomku nie dawno przerabiałem ten temat.
Co prawda są takie lodówki: http://www.allegro.pl/item203627489_...er_zobacz.html
ale ja wybrałem tą:
Ps. Fakt faktem nie ma na nich loginów świętej trójcy ale to może i lepiej, że tak jestOstatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2007-06-08, 17:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPs. Fakt faktem nie ma na nich loginów świętej trójcy ale to może i lepiej, że tak jestLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziJakto a Samsung?
Postaraj się z logo jak napisalem wczesniej a jeszcze w tej dekadzie napijemy sie piwa z mojej piwniczki !?
Comment
-
Comment