kupię duży parasol ogrodowy Lecha, Żywca, Tyskiego lub Warki
Collapse
X
-
-
Te parasole, jeśli ktoś zaoferuje je na sprzedaż (szczególnie w większej ilości), będą zapewne kradzione. Właściciel ogródka piwnego, nie staje się właścicielem wyposażenia przekazywanego na jego urządzenie przez browary. Parasole, ławki, nalewaki pozostają w dyspozycji browarów i tylko one mogą je ewentualnie sprzedawać. A nie sprzedadzą tego wszystkiego w nie wiadomo jakim celu. Tak więc oferowane parasole muszą być podejrzanego pochodzenia.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
[quote=gladiator;905008]Te parasole, jeśli ktoś zaoferuje je na sprzedaż (szczególnie w większej ilości), będą zapewne kradzione.
Nie koniecznie. Nalewaki z chlodniami tak sa odbierane, ale wiekszosc wyposazenia ( zalezy jakiego ) to idzie na straty, parasole szybko sie psuja, jesli dzieñ w dzieñ sa otwierane i zamykane. Stoly, krzesla, sam pare lat temu wyrzucilem( z plastiku) kiedy zamykalem bar. Jesli sie ma gdzies znajomego w hurtowni z piwem to moze zalatwic gratis. Ja osobiscie za parasol z reklama nie dal bym ani grosza, a tym bardziej mial to przed domem czy w ogrodku, jak placic to tylko bez reklamy. To jest tylko moja prywatna opinia, kazdy oczywiscie robi wedlug swojego uznaniaMniej książków więcej piwaComment
-
-
To taki wasz hiszpański urban legend ?Comment
-
Comment
-
http://browar.biz/forum/showthread.p...highlight=kega tu było o pojemności kega 30lMniej książków więcej piwaComment
-
Buhaha!
Nie, absolutnie nie uczyłem, nie uczę i nie będę uczył polskiego. Po prostu mam nawyk poprawnego pisania. Zresztą, ostatnimi czasy tutaj jest spokojnie, kiedyś forumowe Towarzystwo Czcicieli Języka Polskiego (TCJP) siało prawdziwy terror.
Jeżeli chcesz pisać lepiej po polsku, polecam zakupienie podręczników do ortografii z podstawówki - poza tym z pewnością jeżeli będziesz się często posługiwał polskim, to Twoja ortografia się poprawi. Nie przejmuj się tym na razie za bardzo - można Ciebie spokojnie zrozumieć, a to jest najważniejsze.Ostatnia zmiana dokonana przez zgroza; 2010-06-25, 22:24.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.Comment