Chętnie kupię duży parasol ogrodowy lecha , żywca , tyskiego lub warki
kupię duży parasol ogrodowy Lecha, Żywca, Tyskiego lub Warki
Collapse
X
-
-
czy to jakaś niepisana zasada że w każdej aukcji birofilistycznej uczestniczy ___UFO___ ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziMoże robią sobie tam w kosmosie replikę Ziemi...
Albo niech wezmą dwóch, gdyby się jeden zepsuł...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ptyl Wyświetlenie odpowiedziChętnie kupię duży parasol ogrodowy lecha , żywca , tyskiego lub warki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kudłaty Wyświetlenie odpowiedziJa mam jednego Lecha na zbyciu.
Ile proponujesz za parasol z betonem??
Oplaca się kupić 20 zgrzewek. Ciekawe czy promocja jest we Wrocku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ptyl Wyświetlenie odpowiedziChętnie kupię duży parasol ogrodowy lecha , żywca , tyskiego lub warki
ja bym się wstydził coś takiego na podwórku stawiać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziWe Wrocławiu taka promocja była do Piasta, ale na pewno było to więcej niż 20 zgrzewek. Nie jestem pewien, czy przypadkiem nie 200 jednostek (Piast Mocny i wrocławski butelka i puszka).
Comment
-
-
Chyba nie rozumiem: jak dla mnie 200 "jednostek", to 200 butelek, czyli 20 zgrzewek po 10 jednostek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziChyba nie rozumiem: jak dla mnie 200 "jednostek", to 200 butelek, czyli 20 zgrzewek po 10 jednostek
200 jednostek/case'ów/showcase'ów. Case i showcase znaczy opakowanie zbiorcze w żargonie PH. W przypadku innych towarów niż piwo używa się również formy "display", są też kartony na które zwykle skłąda się kilka display'i.
Na poziomie hurtowym kupuje się już na palety i trucki. Truck to, o ile się nie mylę, 26 palet.
Comment
-
-
Acha. No to się tu nie przerzucajcie żargonem tylko piszcie po ludzku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNa poziomie hurtowym kupuje się już na palety i trucki. Truck to, o ile się nie mylę, 26 palet.
Comment
-
Comment