Poszukuję nakrętki mocującej nalewak typu kij do blatu barku i nakrętek mocujących krany nalewaka od wewnątrz kolumny porcelanowej - szt. 6. Odkupię lub wymienię za gadżety piwne. Szczegóły do uzgodnienia na PW.
Poszukiwana nakrętka.
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
czy to ogłoszenie ma coś wspólnego z kolekcjonerstwem? Jeśli nie, to przekleję do słupa ogłoszeniowego- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Jak najbardziej ma. Jak można wyeksponować piękny nalewak - kolumnę Zygmunta nie mają tej cholernej nakrętki. Pajac za dorobienie chciał 150 zł, czyli tyle ile dałem za cały nalewak.
Pozdrowienia.Comment
-
zatem przedmiotem zapytania nie jest element kolekcjonerski a rzemieślniczy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam
Kupię rollbar nalewak do piwa kompletny ze schładzarką, bez wózka z możliwością adaptacji w domu.
Pozdrawiam-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
2 lokale ubyły pod tym adresem w ostatnim czasie ale i 2 nowe powstały. Pierwszy z nich Stołeczna znajduje się na pierwszym piętrze pawilonu vis a vis okien Czeskiej Piviarni. Gdy dotarłem tam ok. 16 było jeszcze zamknięte. Otwierali od 17, ale gdy wychodziłem z Czeskiej nie nadawałem się...
-
Channel: Warszawa
2025-03-09, 09:58 -
-
Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...-
Channel: Albania
2023-12-27, 00:28 -
-
Do stycznia 2020 roku pod tym adresem przez 27 lat działał Novoměstský pivovar. Był to pierwszy nowy browar otwarty w Pradze w XX wieku (jesień 1993).
Powodem zamknięcia było podobno wygaśnięcie umowy wynajmu lokalu, ale jak było na prawdę pewnie się nie dowiemy.
Nowa...-
Channel: Czechy
-
-
Mam 3 różne podwójne, wypukłe naklejki na nalewak. Może zainteresują jakiegoś kolekcjonera. Zdjecia http://olx.pl/oferta/naklejki-na-nal...7-IDhkvNx.html
Cena 15zł za wszystkie 6.-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2016-08-31, 08:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment