Gdybym miał gitarę to bym na niej grał...
Collapse
X
-
-
czyli około 60zł komplet. Tyle, że wybór może być zbyt duży. Gdzieś w katalogu widziałem takie przy których pisało "students grade" i wyobraziłem sobie, że to może być coś dla mnie. Model nazywał się J27. Czy to się nada do mojego sprzętu i nikłych umiejętności?
Comment
-
A jeśli chodzi o gitarę to lepiej brzmi jak jest zakurzona. Serio lepiej kupić instrument używany ale lepszej jakości niż nowy cienki.Comment
-
A mi się marzy Framus Tennessee. Niestety nie jest to tania gitaraWersja Custom ponad 5500pln. Maiłem takie cacko w łapskach ah.... i na dodatek była to gitara jednego z moich mistrzów J.P.Bourelly`ego
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
Related Topics
Collapse
-
Technologia Piwowarstwa
Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...-
Channel: Piwo - ogólne
2023-09-14, 12:39 -
-
W sobotę, 25 stycznia od godz. 11:00 liberecki Azyl Pivni Bar zaprasza na 11. IPA Festivalek.
Byłem na dwóch edycjach i ze dwa razy bez okazji - zawsze było klimatycznie i piwnie smacznie.
Zapowiadają serwowanie ponad 130 różnej maści IP na trzech piętrach lokalu....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Kolejna odsłona tego festiwalu w warszawskim Pałacu Kultury. Chmiel, jabłka i winogrona to temat przewodni podczas tych dni!
Wystawcy z pasją opowiedzą o tradycyjnych metodach warzenia kraftowego piwa, polecą Wam idealne wino do kolacji oraz na prezent oraz.. ugaszą Wasze pragnienie-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...-
Channel: Anglia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment