Nie wiem czy to miejsce na takie sprawy ale sprobuje.
Bardzo chetnie sprzedaje i Kupowalem na Allegro ale niestety musze stwierdzic ze sie bardzo zawiodlem bo coraz wiecej tam Oszustow i Cwaniakow.
Zakupilem kilka Zeczy tz Nowosci Kapsli Polskich i juz po raz kkorys nic nie otrzymalem.
Nie chodui mi o tych 100 Zlotych ale o reguly iZasady.
Moj post zamieszczam po rozmowie z kilkoma Kolekcjonerami w Polsce i wlasnie oni mi doradzili podanie do publicznej wiadomosci danych nieuczciwych Osobnikow a podobno juz sa oni znani z tych praktyk.
Pisalem rowniez do Allegro ale bez skutku i Ci radza mi podac sprawe na Policje co w moich oczach jest Smieszne
Podajac te wiadomosci na Browarze Biz uwazam ze To lepiej poskutkuje
Na poczatek najbardziej mnie irytujace Postacie
Dane kontaktowe Kontrahenta
Sprzedający: Dingusiek101
Adam K*********
32-825 Borzęcin
małopolskie
Polska
dingus101@interia.pl
661******
Sprzedający: piwosz23air
Sebastian T*****
32-800 Brzesko
małopolskie
Polska
piwosz23air@interia.pl
661******
I w zasadzie musze powiedziec ze chyba te dwie osoby bardzo ze soba wspolpracuja bo otrzymywalem wiadomosci od jednego z nich piszacy w immieniu tego innego.
A wiec kto zna tych Osobnikow niech sie wypowie albo podaje inne przyklady
Bardzo chetnie sprzedaje i Kupowalem na Allegro ale niestety musze stwierdzic ze sie bardzo zawiodlem bo coraz wiecej tam Oszustow i Cwaniakow.
Zakupilem kilka Zeczy tz Nowosci Kapsli Polskich i juz po raz kkorys nic nie otrzymalem.
Nie chodui mi o tych 100 Zlotych ale o reguly iZasady.
Moj post zamieszczam po rozmowie z kilkoma Kolekcjonerami w Polsce i wlasnie oni mi doradzili podanie do publicznej wiadomosci danych nieuczciwych Osobnikow a podobno juz sa oni znani z tych praktyk.
Pisalem rowniez do Allegro ale bez skutku i Ci radza mi podac sprawe na Policje co w moich oczach jest Smieszne
Podajac te wiadomosci na Browarze Biz uwazam ze To lepiej poskutkuje
Na poczatek najbardziej mnie irytujace Postacie
Sprzedający: Dingusiek101
Adam K*********
32-825 Borzęcin
małopolskie
Polska
dingus101@interia.pl
661******
Sprzedający: piwosz23air
Sebastian T*****
32-800 Brzesko
małopolskie
Polska
piwosz23air@interia.pl
661******
I w zasadzie musze powiedziec ze chyba te dwie osoby bardzo ze soba wspolpracuja bo otrzymywalem wiadomosci od jednego z nich piszacy w immieniu tego innego.
A wiec kto zna tych Osobnikow niech sie wypowie albo podaje inne przyklady
Comment