potrzebuje informacji na temat automatyzacji w przemysle piwowarskim jesli ktos mialby jakies materialy prosze o kontakt bede wdzieczny
Automatyzacja w przemysle piwowarskim
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
Witam,
Mam pewien problem, a mianowicie muszę zrobić prezentację na temat "Mikroorganizmy w przemyśle piwowarskim (negatywne)" a nigdzie nie umiem znaleźć na ten temat żadnych informacji, w prezentacji tej muszę zawrzeć: charakterystyka mikroorganizmów zanieczyszczających...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
-
Hejka, przez jakiś będę się tu udzielał w imieniu Centrum Piwowarstwa
Niedawno dotarł do nas Piwowar nr 50.
Numer 50 magazynu "Piwowar" skupia się głównie na grodziskim piwowarstwie, prezentując różnorodne aspekty tego stylu. Zawiera wywiady z pasjonatami...2024-09-18, 13:25 -
Witam wszystich
Czytelnikiem biuletynu jestem juz od dobrych kilku lat, ale na forum jak do tej pory nie mialem okazji sie wypowiedziec.
Zacznę z gróbej rury.
Piszę pracę inżynierską o przemyśle piwowarskim, wiadomo temat rzeka, jednakże ja skupiam sie a...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment