mam do sprzedania 5 kg słodu pilzeńskiego nieśrutowanego Wrocław można odebrać osobiście cena 20 zł przysłany jakiś tydzień temu sprzedaje go ponieważ nie mam śrutownika pozdr.
sprzedam pilzenski 5 kg nieśrutowany Wrocław
Collapse
X
-
Escobar, we Wrocku tak mało słodu nikomu nie jest potrzebne
Zamiast sprzedawać, to zapytaj, może ktoś we Wro pożyczy Ci śrutownik. Za 20 zł 5 kg nikt tu od Ciebie nie kupi, bo kupilimy miesiąc temu dużo taniej hurtem na cały rok.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzibo kupilimy miesiąc temu dużo taniej hurtem na cały rok.Last edited by jacer; 2007-11-05, 18:42.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Na przyszłość będziesz wiedział, że ekipa Wro zamawia pod koniec września słód hurtem Trudno mi każdego informować, musisz teraz pilnować września 2008
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNo i dlaczego ja nic nie wiem?
Daleko nie masz"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA wkupiłeś się osobiście (nie wirtualnie) do sekcji Wro?
Daleko nie masz
Tylko, że sekcja WRO to przyjezdza do mnieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment