Kto pije jaki typ browara i dlaczego? jak wypuścić lokalne browary na rynek ogólnopol
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :) -
Phi, jako snobka mogę powiedzieć, że te wszytskie piwa to żulerskie som bo dobre piwo musi kosztować ponad dyche. Chyba ze się broni jakomś dobrom markom np Tyskie, Lech itp. A Żywe raz sobie kupiłam (tak w tajemnicy mówie, bo aż wstyd przyznać że takie tanie...) i faktycznie jest żywe. Porządnie potrząsnełam butelkom i otwarłam..A ono jak nie zacznie wiać!!!! I to tyle doświadczeń z Żywym. Nie wykluczam mozliwości, że kiedyś jeszcze się skuszę bo cos mi świta ze je z tym zbożowym (pszenicznym jak to tam się zwie ) pomyliłam i stond to potrząsanie. A ono się wzięło i zwiało a nie pokazało drożdżyki.Last edited by kot_z_cheshire; 2007-11-09, 18:59.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
z ciemnych to ja lubie warke strong jak sie jeszcze doleje do tego setke bialej to zdrowe jest jak cholera tylko nadrugi dzien glowa boli no to poprawiam takim z biedronki za 99 groszy i razem wychodzi tanio a kozlaki z ambera sa do bani bo maja zadrukowane butelki i nie chca w czechach wymieniac w hipermarketach na super piwa po 10 koron.Comment
-
PS. Teraz brata niema bo poszedł po jasne do lidla i sobie zrobimy rubinowe z ciemnym co żony go nasze nie wypily bo lubią ale ich nie ma to pisze jak chce.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Trzeba było mnie zapytać, to bym Ci już dawno to powiedziałW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Kocur, Jackson - jesteście wielkicy!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
piwa żywego nie piję, bo raz kupiłem, ale wypiła mi żona, bo jej posmakowało, więc
poleciałem do sklepu, ale był zamknięty, a potem to już wykupili wszystko i teraz nie
ma. Pytam codziennie w sklepie, i pani mówi że dowiozą niedługo. Bardzo je chwali, bo podobno zdrowe jest. Czy Ty też tak uważasz? Bo jak zdrowe, to wypiję.
taaa, faktycznie piwo Żywe jest sdrowe i zalicz się do zdrowej żywności. Jest rekomendowane przez "Slow food". Próbuj więc, polecam, daje radeComment
-
Ale czy to piwo jest żywe bo w nim coś zyje? Bo ja nie jem zwierząt i sie troche boje, ze jakies zjem jak w tym piwie mieszka.MM961
4:-)Comment
Comment