Witajcie, szukam służbowego saaba 9.3 lub 9.5 srebrnego, z początkiem rejestracji WD, wiem, że to Bielany-Waw. Mozecie pomóc? Będę bardzo wdzięczna. Uva
Służbowe saaby
Collapse
X
-
Wczoraj na skrzyżowaniu Brackiej i Trębackiej widziałem właśnie taki samochód , jak trzeba to zamieszczę więcej informacji .Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Aż tak Ci podpadł?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
łoj chłopaki!!! a to ja poproszę!!! info o tym saabie...banalnie użytkownik owego saaba mnie oczarował...saab służbowy...firmy nie znam, nazwiska też nie a jedynie imię. Wygląd też-w biały dzień . Z piwem zaś mam tyle styczności, że aaach!!! żywce(m) nalewam już nałogowo-obsługując gości restauracyjnychComment
-
łoj chłopaki!!! a to ja poproszę!!! info o tym saabie...banalnie użytkownik owego saaba mnie oczarował...saab służbowy...firmy nie znam, nazwiska też nie a jedynie imię. Wygląd też-w biały dzień . Z piwem zaś mam tyle styczności, że aaach!!! żywce(m) nalewam już nałogowo-obsługując gości restauracyjnych
Jaki był ten saab, biały?PoszukujęComment
-
Srebrny ale nie podam nr lakieru bo nie wiem z którego roku a kolor tapicerki najbardziej podobny jak w 9.3 opcja vector. Wiem tylko, że rejestrowany po 2000r. bo po tej dacie rejestracje mają WD. Po raz pierwszy w życiu nie spojrzałam porządnie na tablicę rejestracyjną. I nie szukam alimentów. Fakt, prawie telenowela...Comment
-
-
po Norymberdze się nie kręcił- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
a tam GW - ja myślałem że to Onet - i powiem tak:
BES SENSU - JUSZ MYSLALEM INSZ HODZI O PSA SAAABA MINISTRA DORMA...
ale ona nie była srebrnaNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Comment
-
Last edited by franekf; 2007-11-20, 11:42.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
Comment