Dzieki niezawodnemu Marcinowi jestem już zorientowany w cenach trójmiejskich hoteli. Prosiłbym natomiast o informacje dotyczące cen wynajmu mieszkania (pokoju) tamże - najlepiej z info o lokalizacji. Gdzieś koło połowy stycznia się wyjaśni czy i ew na jak długo. Ceny jednak wolałbym znać z pewnym wyprzedzeniem.
Cena mieszkań w Gdańsku
Collapse
X
-
Cena mieszkań w Gdańsku
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak
-
-
Już od kilku osób słyszałem o dobrej renomie hoteli (apartamentów) z tej strony: http://www.apartamenty.sopot.pl/
Podejrzewam, że jednak nie jest to czego oczekujesz.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
-
-
Nie to troszkę inna bajka... Jeśli wszystko się uda tak jak są plany to tymczasowe lokum może mi być potrzebne na jakies pół roku, a potem zobaczymy..."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziNie to troszkę inna bajka... Jeśli wszystko się uda tak jak są plany to tymczasowe lokum może mi być potrzebne na jakies pół roku, a potem zobaczymy...
Podrzuć jakąś dyskretną drogą (np.PW) Twoje wymagania (przedział cen, preferowana lokalizacja, itp), to się obaczy co się da załatwić.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Szukam atrakcyjnie cenowego noclegu w Gdańsku od wtoru 29.01 na okres dwóch tygodni. Ewentualne informacje proszę na PW"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment