Z głębokim żalem, chcę powiadomić że w czwartek 27.12. 2007 w wieku 45 lat. zmarł Grzegorz Jaworski, warszawski birofilista, znany w większości starszym kolekcjonerom etykiet piwnych.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
To bardzo smutna wiadomość, szkoda że już się nie spotkamy z Grześkiem na giełdach kolekcjonerskich .
Attached Files
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Jeszcze przedwczoraj łudziłem się iż informacja ta jest tylko tragiczną plotką ale niestety post ten potwierdził ją
Trudno napisać mi coś więcej. Grzesia znałem praktycznie od początku mojej pasji kolekcjonerskiej a więc blisko 20 lat.
Zdjęcie które pokazał Leonpraga pochodzi najprawdopodobniej z 1991 roku. Kilka lat temu pożyczyłem je od Grześka aby pokazać na forum gościszewski browar. Niestety teraz zdjęcie to ma już inne przesłanie...
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment