Chętnie przyjmę jakąś ciekawą pracę dzięki której będę mógł się rozwijać.
Przyjmę pracę.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedziChętnie przyjmę jakąś ciekawą pracę dzięki której będę mógł się rozwijać.
jeżeli mogę coś zasugerować,to może warto wprowadzić drobne zmiany w profilu(o sobie).
W tej wersji ciężko będzie o pracodawcę.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaro-w Wyświetlenie odpowiedziZajka
jeżeli mogę coś zasugerować,to może warto wprowadzić drobne zmiany w profilu(o sobie).
W tej wersji ciężko będzie o pracodawcę.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedziChętnie przyjmę jakąś ciekawą pracę dzięki której będę mógł się rozwijać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziTo napisz jeszcze proszę, co potrafisz. I nie chodzi mi o to jakie szkoły skończyłeś i jakie masz dyplomy ukończenia kursów, tylko czy jest coś co umiesz robić. Poza piciem piwa, oczywiście- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziObsługa forum - mogę wystawiać referencje
Aczkolwiek nie tego szukam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziTo napisz jeszcze proszę, co potrafisz. I nie chodzi mi o to jakie szkoły skończyłeś i jakie masz dyplomy ukończenia kursów, tylko czy jest coś co umiesz robić. Poza piciem piwa, oczywiścieBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziObsługa forum - mogę wystawiać referencjeBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaro-w Wyświetlenie odpowiedziZajka
W tej wersji ciężko będzie o pracodawcę.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedziUmiem naprawdę dużo tylko zależy czego oczekujesz. Jakbym miał wypisać tu co potrafię to trochę miejsca by to zajęło. Najlepiej byłoby abyś napisał czego oczekujesz. Wtedy ja się do tego ustosunkuje. Więcej mogę powiedzieć tylko tyle iż wszędzie gdzie do tej pory pracowałem wszyscy byli ze mnie zadowoleni. Jak coś robię to robię to dokładnie i sumiennie. Jednym słowem przykładam się do pracy. Jeśli czegoś nie umiem to na bank szybko się tego nauczę gdyż jestem naprawdę bystry. Ostatnio moja kierowniczka stwierdziła iż złoty chłopak ze mnie . Przy szukaniu nowej pracy wychodzę z założenia iż stratny jest pracodawca który się do mnie nie odezwał, nie ja. Jestem młody, mam w czym wybierać a potencjalny pracodawca traci naprawdę dobrego pracownika. Ogólnie sam sobie się dziwię że tak o sobie piszę. Wcześniej na bank bym tego nie napisał ale coś w tym musi być skoro wszędzie mnie chwalą.
Comment
-
-
Kabaret to też praca. Szkoda że lutowanie ci nie odpowiada, bo to akurat jedyne zajęcie, które być może niedługo będę musiał zlecać. Chociaż sam b. lubię to robić. Cisza, spokój, radyjko lub inna muzyczka z głośniczka i zapach kalafonii...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzizAjKa, nie wiem, czy to widzisz, ale to brzmi jak tekst z dobrego kabaretu.
Ogólnie jestem ździwiony gdyż temat cieszy się zainteresowaniem na co wogóle nie liczyłem.Last edited by zAjkA; 2008-01-09, 10:00.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedzii zapach kalafonii...Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Jako potencjalny pracoDAWCA muszę stwierdzić, że bardzo mi nie odpowiada sposób w jaki podsumowujesz swoje kwalifikacje.
Sugeruje, że jesteś ambitnym egocentrykiem i nie nadajesz się do pracy w zespole. U mnie bez szans.
Chyba, że ktoś szuka "yupi", jakiegoś wygadanego handlowca lub samotnika-specjalistę do wykonywania ściśle sprecyzowanych zadań bez kontaktu z klientami (również wewnętrznymi).
Np za słowa:
"Przy szukaniu nowej pracy wychodzę z założenia iż stratny jest pracodawca który się do mnie nie odezwał, nie ja. Jestem młody, mam w czym wybierać a potencjalny pracodawca traci naprawdę dobrego pracownika."
...podczas rozmowy kwalifikacyjnej w normalnej firmie byłbyś skreślony.
Tylko bez urazy proszę. Piszę Ci to raczej jako przestrogę. Absolutnie nie chciałbym Cię obrazić. Uważaj co piszesz w liście motywacyjnym...
PS: Wspomniane przez Huanghua forum GoldenLine polecam.
Comment
-
Comment