Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta
Wyświetlenie odpowiedzi
Przyjmę pracę.
Collapse
X
-
Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzi(...)PS: Wspomniane przez Huanghua forum GoldenLine polecam.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziMy tam z setą "są"Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedziW pełni się z Tobą zgadzam. Jednak osoby które mnie znają wiedzą że nie jestem ambitnym egocentrykiem . To co napisałem brzmi odważnie i oto mi chodziło. Mój zamierzony efekt osiągnał cel. Nigdy bym nie napisał czegoś takiego w liście motywacyjanym. Jednym słowem moja mała prowokacja się udała.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziOj, jest tam więcej znajomych osób.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziOKi niech i tak będzie. Najbardziej się cieszę, że się nie pogniewałeś...
Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Dziś poszukuję pracy dla 20-letniej zaocznej studentki Pracy Socjalnej. Dziewczyna zdolna, ambitna, nie bojąca się nowych wyzwań z miłą aparycją znająca język niemiecki. Najlepiej jeśli byłaby to praca od poniedziałku do piątku.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedziDziś poszukuję pracy dla 20-letniej zaocznej studentki Pracy Socjalnej. Dziewczyna zdolna, ambitna, nie bojąca się nowych wyzwań z miłą aparycją znająca język niemiecki. Najlepiej jeśli byłaby to praca od poniedziałku do piątku.
Dom Opieki Społecznej w Sadowej koło Warszawy.
Stanowisko - prowadzenie zajęć terapeutycznych z osobami upośledzonymi umysłowo oraz fizycznie w ramach Warsztatów Terapii Zajęciowej. Zabawy, nauka obsługi komputera, plastyka, motywacja psychoruchowa itp.
Praca w godzinach 8-16, pon- pt.
Wynagrodzenie - ok 1200 zl na rękę.
Dodatowo - obiad wraz z podopiecznymi.
Poszukują również kierowcy kat B. Warunki pracy i wynagrodzenie takie samo.Last edited by angasc; 2008-09-15, 19:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziWynagrodzenie - ok 1200 zl na rękę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziTo za tydzień?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedziNa pewno przekażę tą informację koleżance a czy będzie zainteresowana zobaczymy. Sęk w tym że ona jest z Legionowa więc nie wiem jak kalkulowałyby się dojazdy do wyżej wymienionego miejsca.
Comment
-
Comment