Żą, w Warszawie?
Przyjmę pracę.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziA myslisz dlaczego tylu Polakow jest w UK. Miedzyinnymi ja. Naprawde jako sprzataczka mozna zarobic lepiej niz inzynier w Polsce.
Comment
-
-
Emes,
o ile z Twoim poprzednim postem raczej się zgadzam, o tyle tym razem nieco przesadziłeś. Makaron może mieć nieco inne spojrzenie na rynek pracy bo po pierwsze od kilku lat mieszka za granicą, po drugie pracuje w branży specyficznej. Ale na pewno nie zasłużył na takie traktowanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że akurat Twoja emigracja ma głębsze podłoże jak nie rozumiesz tekstów kŧóre komentujesz, zresztą tekstów w języku polskim. Zapewne większość Polaków ciężko pracuje na wzrost gospodarczy w Anglii. ale tego o Tobie to chyba nie można powiedzieć, bo pracujesz w instytucji państwowej żyjącej z przymusowych podatków, bez żadnej gwarancji jakości i jakichkolwiek możliwości wyborów podatników, na co chcą płacić. Ale zgodnie z tematem, to jak coś komentujesz i mijasz się z samymi prostymi założeniami tego co komentujesz, to chyba nie jest dziwne, że ktoś zwraca na to uwagę."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi... w Anglii. ale tego o Tobie to chyba nie można powiedzieć, bo ..."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziPo pierwsze skad wiesz kto jest moim pracodawca? Bo akurat w moj szpital jest wybudowany za prywatne pieniadze i zatrudnia swoich prywatnych pracownikow ,ktorych uslugi odsprzedaje na rynkowych zasadach NHS`owi, ktory budynek wynajmuje. Skad wiesz ,ze jestem bezsposrednio zatrudniony przez NHS, a nie przez prywatna firme HADEN?
Makaron, 10-09-2008, 17:04 :
"Ja osobiscie jestem pracownikiem NHS, tutaj pracownicy sa niezwalnialni, jesli juz przjdziesz rekrutacje i codziennie jestes w pracy to tak mozesz do emerytury.Szef moze wychodzic ze skory by ciebie przymusic do pracy ale nie moze zrobic niz... no i w ten sposob 30-40% zalogi nie robi nic bo nie musi ,bo nikt im nic nie zrobi."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziNie chcę kontynuować dyskusji, kto czego nie rozumie i kto skąd wie. Jakby był jakiś problem z odnajdywaniem na tym forum, tego co się wcześniej tu napisało. Cytuję, a propos "skąd wiem":
Makaron, 10-09-2008, 17:04 :
"Ja osobiscie jestem pracownikiem NHS, tutaj pracownicy sa niezwalnialni, jesli juz przjdziesz rekrutacje i codziennie jestes w pracy to tak mozesz do emerytury.Szef moze wychodzic ze skory by ciebie przymusic do pracy ale nie moze zrobic niz... no i w ten sposob 30-40% zalogi nie robi nic bo nie musi ,bo nikt im nic nie zrobi.""If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
ale se zwyłem Zajka naprawdę niezły jesteś też zaraz napisze jaki jestem super╔═╗
║═╬╦╦═╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔║
╚═╩═╣╔╩═╩╝UŻYTKOWNIK
════╚╝══════════
- GIOCARE - Polski produkt wyprodukowany dla Biedronki lecz już niespotykany :(
"Ten, kto wymyślił piwo, był mędrcem"
http://www.kp.pl/
Comment
-
Comment