praca dyplomowa na temat: Linia technologiczna piwa puszkowego

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dieselboy81
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.02
    • 3

praca dyplomowa na temat: Linia technologiczna piwa puszkowego

Witam

Potrzebuje pomocy. Obecnie piszę pracę dyplomowa na temat " Linia technologiczna piwa puszkowego" i poszukuje wszelakich materiałów dotyczacych powyższego tematu. Jezeli ktoś mógłby mi przesłać lub podać namiary na jakieś artykuły i tp, byłbym bardzo wdzieczny
  • Cyrkonia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dieselboy81
    Jezeli ktoś mógłby mi przesłać lub podać namiary na ... i tp, byłbym bardzo wdzieczny
    bardzo proszę
    Telefonia komórkowa i stacjonarna, internet domowy i mobilny, telewizja i więcej. Poznaj ofertę Orange i sprawdź nasze korzyści z łączenia usług w pakiety.
    www.stat-gra.pl

Comment

• arcy
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.07
      • 7538

Ta odpowiedź powinna być nominowana do nagrody w kategorii "Cięta Riposta Roku"

Comment

• dieselboy81
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2008.02
        • 3

Cyrkonia dzięki za namiary. Wysłałem do tepsy info i i otrzymałem od nich mnóstwo materiałów

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

A ta odpowiedź jest ripostą na ripostę roku - kolega prawidłowo potraktował to z poczuciem humoru
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Cyrkonia
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.10
            • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dieselboy81
            Cyrkonia dzięki za namiary. Wysłałem do tepsy info i i otrzymałem od nich mnóstwo materiałów
            Domyślam się........tp...... neostrada........google.............

i tyle
            www.stat-gra.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
              Czechy, Vojkovice 252, Pivovar Koníček
              dadek
              Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
              2023-11-22, 05:14
            • bastion
              Słowacja, Gemerska Panica 256, Pivovar Jajnekem.[ Bez wyszynku]
              bastion
              W tej części południowej Słowacji, browarów jest jak na lekarstwo. W Rożnavie jest Kaltenecker i to w zasadzie wszystko. To taki nieco wykluczony obszar pod wieloma względami. Na przykład przez Gemerską Panicę wiedzie linia kolejowa i jest tam przystanek, ale od lat w żadnych mniejszych miejscowościach...
              2022-06-22, 20:43
            • Niyaki
              [Pytanie] Praca inżynierska
              Niyaki
              Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
              2019-11-06, 19:40
            • bastion
              Ukraina, Chmilnik, Pivniczna 44, Agrokompleks Chmilnikprodukt.
              bastion
              Sama nazwa miejscowości Chmilnik zobowiązuje.
              Do tego żeby tam warzyć piwo. Faktycznie miasto znajduje się w okolicy upraw chmielu, mogli by robić tam miejscowe Chmielaki. W Chmilniku. Pasuje nawet.
              Jednak miasto zyskało swoje obecne znaczenie po odkryciu wód mineralnych z dużą...
              2019-10-03, 19:53
            • dobrepiffko
              PRACA w UK
              dobrepiffko
              Szukam osoby do pracy na stanowisko pomocnik piwowara/second brewer. Doswiadczenie oraz znajomosc j. angielskiego nie wymagana. Obsluga wozka widlowego wskazana. Praca mozliwa od zaraz. Wiecej pod numerem tel. +44 7713642898
              2018-05-02, 17:36
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...