Prośba o dane do prezentacji [Potrzebna pilna pomoc!]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • solak
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.02
    • 1

Prośba o dane do prezentacji [Potrzebna pilna pomoc!]

Witam! To może na początek: na tym serwisie jestem od niedawna. Zarejstrowałem się tutaj bo potrzebuję informacji do prezentacji. Dzisiaj potrzebuje Waszej pomocy gdyż na lekcji informatyki (jutro ) będę musiał zrobić prezentację w Power point-cie
    na temat piwa, ale mniejsza z tym potrzebuje informacji na temat produkcji piwa i o największych browarach w Polsce i o jednych z pierwszych powstałych w naszym pięknym kraju.Proszę Was również o podanie linków z ciekawymi zdjęciami które mogły by sie przydać do prezentacji. Za wszelkie posty z odpowiedziami i zdjęciami (linkami) Bardzo Wam dziękuję .Liczę na Was i POZDRAWIAM!

solak
  • pivaria
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.03
    • 1538

Wszystko znajdziesz tutaj.
    Musisz też, niestety sam poszukać lub czekać na pomoc...
    PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
    www.pivaria.pl
    https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

Related Topics

Collapse

• centris
      Potrzebuje pomocy piwowara
      centris
      Cześć,
      Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
      Pozdrawiam
      2025-01-07, 10:23
    • polskichmiel
      Potrzebuje porady
      polskichmiel
      No więc sprawa wygląda bardzo prosto, właśnie skończyłem gotować piwo i nagle mnie olśniło, że zapomniałem zamówić drożdzy XD Przechodząc do sedna, czy mogę przelać piwo do fermenatora i dodać drożdze jutro, pojutrze? Czy mam odrazu wszystko wylać i lepiej planować przyszłe zakupy?...
      2021-03-29, 23:51
    • Szkaradzio
      Potrzebuję zamówić piwo z moją etykietą
      Szkaradzio
      Dzień Dobry

To mój pierwszy post i pierwszy dzień pobytu na forum - potrzebuję pomocy. Organizuję imprezę - jedną z atrakcji miało być własne piwo, kupiłem butelki, etykiety, kapsle, uwarzyłem - ale piwo się popsuło. Do imprezy zostały 2 tygodnie - może ktoś wie, jaki...
      2018-04-12, 09:53
    • darekd
      ? [Gryfus], Portowiec
      darekd
      Porter Bałtycki,
      21% ekstr.
      7,7% alk.

Aromat - suszone śliwki, karmel, potem pumpernikiel, trochę nut palonych
      Piana - wysoka, zwarta, beżowa, trwała, długi drobny kożuszek z wyraźniejszą koronką
      Barwa - właściwie czarna, pod światło bardzo ciemny rubin...
      2025-01-10, 02:40
    • PietrekL
      Buduję sterownik, potrzebuję pomocy
      PietrekL
      Witam.
      Nie chciałem zakładać nowego tematu, by nie zaśmiecać forum, a że tematyka zbliżona to pomyślałem, że podłączę się pod temat mat_bro. Mam nadzieję, że nie ma nic za złe, przy okazji jego temat udzielił mi kilka odpowiedzi na moje pytania.

Buduję i programuję kontroler...
      2018-08-26, 14:03
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...