Poszukuję jakichkolwiek płyt i singli kapeli z poczatku lat 80-tych sceny bostońskiej, SS DECONTROL (klimaty straight edge/hardcore). Byłbym szczęśliwy aby choć ktoś się zlitował i pozwolił mi przegrać płyty tych klasyków.
Poszuję płyt SS DECONTROL
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Kolejny browar rzemieślniczy w Ivano- Frankivsku. O ile trafienie do innych nie było łatwe, to ten już całkowicie jest zakonspirowany. Dawne zakłady na pierwszy wygląd puste ukrywają w swoich trzewiach kilka firm, które nie bardzo chcą się pochwalić swoim istnieniem na jakichkolwiek reklamach...3 Photos
-
Channel: Ukraina
-
-
Jeśli ktoś spróbuje piwek w Eisgrub-Bräu https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...a-eisgrub-brau może po około 10 minutowym spacerze kontynuować piwkowanie w kolejnym browarze. Idziemy odwrotnie niż do centrum,...
-
Channel: Niemcy
-
-
To forum rzeczywiście chyba umiera, skoro nikt nie zarejestrował otwarcia pubu Pinty w Warszawie…
Zauważony przypadkiem afisz reklamowy na Chmielnej ostatniego dnia pobytu w Warszawie pozwolił mi tylko na jedną, krótką wizytę w tym przybytku. Pub można znaleźć przechodząc przez...-
Channel: Warszawa
-
-
Historia wygląda tak: kilku studentów z Drezna wybrało się do Kolumbii. Nie wiadomo czy był to staż, stypendium czy praca. Sugerują jakieś badania. Każdy student wie, że nauka z alkoholem są związane nierozerwalnie. Popijając rum doszli do wniosku, że brakuje im jeszcze piwa, bo miejscowe...
-
Channel: Niemcy
-
-
Jest kącik dla miłośników samochodów, motocykli, fotografów, fajczarzy ... a nie ma nic dla tych, którzy lubią to charakterystyczne trzeszczenie czarnego krążka. No to zakładam temat. Nie chodzi mi tutaj o to, by każdy, kto posiada płyty winylowe wypisywał co ma ... Raczej chodzi mi o...
-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.