Potrzebuję pracownika do sklepu alkoholowego na początku na 1/2 etatu tak co drugi dzień popołudniami do 22 więc trzeba mieszkać w miarę blisko albo mieć dobre połączenie MPK ,mile widziana znajomość piw dlatego tu podaję takie ogłoszenie.Coś konkretnego na pw albo tel do sklepu 081 442 01 30
Potrzebuję pracownika do sklepu
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....2025-01-07, 10:23 -
No więc sprawa wygląda bardzo prosto, właśnie skończyłem gotować piwo i nagle mnie olśniło, że zapomniałem zamówić drożdzy XD Przechodząc do sedna, czy mogę przelać piwo do fermenatora i dodać drożdze jutro, pojutrze? Czy mam odrazu wszystko wylać i lepiej planować przyszłe zakupy?...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 26-28 marca, na Stadionie Legii Warszawa, w krytej strefie VIP.
Jak było na 11 festiwalu? Zobacz: https://www.youtube.com/watch?v=-L6RQIWnoUg
Małe, lokalne,...2020-02-20, 22:33 -
Sklep Regionalne Alkohole na krakowskim Kazimierzu poszukuje pracownika!
Stanowisko: Kasjer - doradca klienta
Miejsce pracy: Kraków, ul. Miodowa 28a
Poszukujemy osób do pracy w wymiarze 100-120 godzin miesięcznie (głównie zmiany popołudniowe czwartek-niedziela)...2018-07-25, 13:58 -
Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...3 Photos
-
Channel: Macedonia Północna
2024-06-11, 20:06 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment