Ja także odbiorę graty w Czeskim. Możesz mnie doliczyć.
Wstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz. Jan z Kijan
Proszę wszystkich, którzy już odebrali zamówienie o sprawdzenie faktury+ niebieskiej karteczki z brakami i porównanie z Waszymi zamówieniami, bo jest sporo błędów, np. nieuwzględnienie niektórych produktów zamieszczonych w komentarzach. Dawajta znać mi na PW o wszelakich nieprawidłowościach, trza będzie Piwodzieja op...
Sprawdziłam jeszcze raz karteczki i faktury z uwagami i znalazłam błąd tylko u Marusi. Jeśli gdzieś są jeszcze błędy to dajcie mi znać. No i oczywiście jeśli chcecie coś domówić to zapraszam, otrzymaliśmy już dostawę, także na dniach powinno być wprowadzone do systemu. Do tej przesyłki dołączymy trochę gratisów od firmy
Wprawdzie Piwodzieje nie dały rady jeszcze uaktualnić oferty w sklepie, ale Adela obiecała, że jak już w końcu uzupełnią, a będziemy chcieli jeszcze coś domówić, to przesyłkę mamy gratis
UWAGA!!! Odbiór: w najbliższy piątek, 28 listopada, przywieziemy wszystko do Czeskiego Raju, to jest 80 kg, porozmawiam z Jarastym i ci, którzy nie odbiorą w piątek myślę, że spokojnie będą mogli odebrać w sobotę. Sprężajcie się jednak, bo przecież nie możemy im knajpy słodem zawalać na zbyt długo
Oczywiście jeśli chce ktoś do nas zajrzeć dziś, jutro lub w piątek do 16.00 to nie ma problema - zapraszamy
Mnie nie będzie jadę w piątek do Pragi, jeżeli może leżeć w Raju do powiedzmy poniedziałku, to poproszę, mogę też w Piotrowicach w przyszłym tygodniu odebrać
Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia. Beniamin Franklin
Na początek bardzo przepraszam, że realizowanie Waszego zamówienia tak długo trwało Jest to wyjątkowa sytuacja. Niestety nie wrzuciliśmy jeszcze nowej dostawy na stan magazynu, mam nadzieję, że dziś-jutro się pojawi. jest to spowodowane kłopotami z nową stroną
Odnośnie tego: " Adela obiecała, że jak już w końcu uzupełnią, a będziemy chcieli jeszcze coś domówić, to przesyłkę mamy gratis" .Oferta sklepu dla zamówień grupowych z Wrocka jest taka: nie tylko przy następnym, ale przy każdym grupowym zamówieniu pokrywamy koszty przesyłki, dodatkowo będziemy dołączać gratisy od firmy Mam nadzieję, że to zachęci do dalszych zakupów
Comment