Potrzebna pomoc przy pisaniu pracy - Muzea browarnictwa w Polsce i Europie
Collapse
X
-
Zwróciliście uwagę, że temat został założony 8 lat temu? Kolega zeigbo jest już pewnie po habilitacji, walczy profesurę i z byle kim gadać nie będzie.
Swoją drogą, chyba jeszcze nikt z "naukowców", oferujących wyniki swojej pracy w zamian za pomoc, nie wywiązał się z zobowiązania.Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2016-11-29, 08:39.Comment
-
E-prezes coś ostatnio marudny, ale widocznie (e-)prezesi tak mają....
Poza tym, jedni czytają książki, inni wolą je pisać (zamiast czytać).
Może po prostu trzeba założyć wątek muzealno-podróżniczy, analogicznie do "piwiarni"...?Comment
Related Topics
Collapse
-
Z wielką radością zapowiadamy jesienną edycję Targów Piwowary! Przygotujcie się na fantastyczną biesiadę piwną, pełną wyjątkowych smaków, wspaniałej atmosfery, zabawy oraz wyjątkowych kraftowych piw.
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-22, 08:57 -
-
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...-
Channel: Anglia
-
-
Witam,
jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat branży piwowarskiej. Chciałabym prosić Was, miłośników piwa, o wypełnienie krótkiej ankiety o zaspokajanych przez piwo potrzebach i jego substytutach. Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź.
https://docs.google.com/forms/...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Witam szanowni Koledzy, chciałbym zapytać o informacje o ofertach pracy związanych z taką naszą pasją jak piwowarstwo, robienie kwasów chlebowych i tp. Jestem z Mińska, dlatego przeprowadzka do innych miast dla mnie nie jest problemem. Jestem polakiem i z tego powodu nie mam potrzeby uzyskiwania...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
2018-02-01, 08:31 -
-
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
Channel: Islandia
2024-11-03, 01:56 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment