Potrzebuję materiałów do napisania pracy na temat"Działalość piwowarska i browarnicza w powiecie kaliskim i ostrowskim w XX w."
Praca
Collapse
X
-
Comment
-
Hehe, no nie mogę, inni to przynajmniej piszą "dzień dobry", "proszę", "pozdrawiam", a tu tylko taka informacja o potrzebie, cóż za dyplomacjaComment
-
Oj tam nie czepiaj się! Najważniejsze, żeby zrekompensował się Żą Tyskim i parówkami.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Kurczę, aż sie nieswojo poczułam: takie polecenie a ja nic....Normalnie jakaś niesubordynacja z mojej strony czy cuś....
A Ty sie Seta od parówek odkoleguj...Dobra parówka nie jest złaLast edited by kot_z_cheshire; 2008-10-21, 15:00.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Ejno Kocie - ja to wiem, Żąnowi to wytłumacz...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
PozdrawiamComment
-
Jak raz właśnie do wody wstawiam
Takoma, nikt tu nie jest urażony, ale nie oczekuj wielkiej pomocy w odpowiedzi na tak lakoniczny post. Przede wszystkim poszperaj na forum w dziale Historia i napisz co już masz, wtedy może ktoś zasugeruje inne pozycje.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
W ogóle lekko paranoiczna ta dyskusja...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
Comment