Potrzebuję materiałów do napisania pracy na temat"Działalość piwowarska i browarnicza w powiecie kaliskim i ostrowskim w XX w."
Praca
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMam dokładnie coś takiego na półce. Będziesz mógł w zasadzie wszystko przepisać, tylko trzeba będzie trochę pozmieniać, żeby plagiat nie wyszedł.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika takoma Wyświetlenie odpowiedziPotrzebuję materiałów do napisania pracy na temat"Działalość piwowarska i browarnicza w powiecie kaliskim i ostrowskim w XX w."
Comment
-
-
Kurczę, aż sie nieswojo poczułam: takie polecenie a ja nic....Normalnie jakaś niesubordynacja z mojej strony czy cuś....
A Ty sie Seta od parówek odkoleguj...Dobra parówka nie jest złaOstatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2008-10-21, 15:00.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedzi
A Ty sie Seta od parówek odkoleguj...Dobra parówka nie jest złaPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziEjno Kocie - ja to wiem, Żąnowi to wytłumacz...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMam dokładnie coś takiego na półce. Będziesz mógł w zasadzie wszystko przepisać, tylko trzeba będzie trochę pozmieniać, żeby plagiat nie wyszedł.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziPewnie Żą sojowe rąbie....
Takoma, nikt tu nie jest urażony, ale nie oczekuj wielkiej pomocy w odpowiedzi na tak lakoniczny post. Przede wszystkim poszperaj na forum w dziale Historia i napisz co już masz, wtedy może ktoś zasugeruje inne pozycje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziO i jeszcze agresywnyMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment