Witamy wszystkich. Poszukuje książki Wolfganga Kunze " Technologia słodu i piwa" Jestem zainteresowana nawet kserem proszę o kontakt olaolczak@vp.pl lub gg 9160455
Poszukuje litereatury
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Technologia Piwowarstwa
Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...-
Channel: Piwo - ogólne
2023-09-14, 12:39 -
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam! Czy ma ktoś do sprzedania książkę Wolfgang Kunze - Technologia piwa i słodu wydanie polskie. Proszę składać oferty. Może ktoś wie gdzie można tą książkę zdobyć? Zdaję sobie sprawę, że to produkt mega-niszowy... (swoją drogą zastanawiam się, dlaczego wydawnictwo nie zdecydowało...
-
-
-
Witam!
Mam na sprzedaż książkę "Technologia piwa i słodu" Kunze'go. Twarda oprawa w bardzo dobrym stanie, grzbiet mocno się trzyma, bez zagięć. Wnętrze książki w stanie NIENAGANNYM (nawet jedna kartka nie jest zagięta, strony oczywiście kompletne), książka nie przeszła...-
-
-
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
- Loading...
- Koniec listy.