Mam problem z halogenikami podszafkowymi w kuchni - myślałem, że podłączę i już, a tu się przeszkody pojawiły. Czy ktoś z forumowiczów zna się trochę na tym i mógłby pomóc? Byłem dziś w jakimś sklepie elektrycznym, ale koleś tak mi wszystko wyjaśnił, że dalej jest ciemno...
Czy ktoś zna się na elektryce?
Collapse
X
-
Świeczkę sobie kup.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Znaczy z czym masz problem?
Lepiej wezwać elektryka. Życie twoje i twoich bliskich jest bezcenne.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Sprawa już się w zasadzie rozwiązała - kobietka wróciła, powiedziała "to podłącz równolegle, nie szeregowo", podłączyła i hula jak trza.Comment
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
W elektryce, od kolegów od piwa jest lepsza na pewno .Comment
-
Najważniejsze, żeby pary się uzupełniały. Żą, ja bym nie dała rady. Dobrze, że Ty masz Dominikę, a ja mam Slavoya, bo żadne z nas nie miało by halogenikówComment
-
Ty akurat na tej lekcji fizyki nie byles, bo miales zwolnienie lekarskiePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Żona widac bardziej techniczna
A tak wogóle to jestem wrogiem halogenów, daja trupie światło. No i trzeba sobie kupić karton zapasowych żarówek, będą się przepalać.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
Comment