Potrzebuję informacji jak przedostać się z Dworca Wschodniego na przystanek metro/tramwaj/autobus Politechnika? mam mało czasu...
pytanie do warszawiaków
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPotrzebuję informacji jak przedostać się z Dworca Wschodniego na przystanek metro/tramwaj/autobus Politechnika? mam mało czasu...pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
-
-
Wydaje mi się, że najwygodniej tramwajem nr 7 do centrum (ok 16 minut jedzie, tutaj rozkład z przystanku przy Wschodnim, a później metrem, ale całość w jedną stronę i tak będzie trwać ok 20-30 min.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Mając 20-30 minut wolnego czasu nawet taryfą nie zdążyszGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Najszybciej więc to jakimkolwiek pociągiem ze Wschodniej do W-wa Śródmieście, a stamtąd rzut beretem do metra centrum i jedna stacja tylko.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA z Wschodniej jeździ WKD na Sródmieście?
Comment
-
-
Zaraz, ale dlaczego akurat ze Wschodniego? Praktycznie każdy pociąg kończy bieg po drugiej stronie Warszawy w stosunku do relacji, więc i przejeżdża przez Centralny/Śródmieście, a z tamtąd już rzut kamieniem do metra...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziJak mi podasz datę i godzinę, to być może uda mi się podwieźć Cię samochodem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziE-prezes, skup się na tym najpierw, a potem kombinuj Poznasz osobiście Angasca i to będzie już wyjazd na plus
Comment
-
Comment