Potrzebuję ubezpieczyć przyczepkę samochodową. Ktoś może doradzić, gdzie jest najtaniej?
ubezpieczenie przyczepki
Collapse
X
-
Ubezpieczenie przyczepki to generalnie grosze, jeśli chodzi o OC.
Jeżeli jest to mała przyczepa, tzn taka nie wymagająca corocznego przeglądu, to ubezpieczenie nie powinno Cię wynieść więcej niż 40 zł za rok.
Ja bym sprawdził PZU, Alianz i GeneraliPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin -
Bo to zależy od posiadanych zniżek !!!
Ja mam 60 % i płaciłem ostatnio około 40 zł (chyba 36, nie sprawdzę bo dowód jest 140 km ode mnie).
Jeżeli nie masz zniżek ubezpiecz z kimś kto ma.
Sprawdziłem W Alians składka bez zniżek wynosi około 120 zł, z max zniżkami około 50zł
ale wg. informacji agenta w PZU jest taniej !!!
pozdrawiam M.Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment
Related Topics
Collapse
-
-
Channel: Kolekcjonerstwo
2017-07-18, 10:48 -
-
Będąc w pobliskich Sulistrowiczkach warto zahaczyć o sąsiednie Sulistrowice, gdzie w szczerym polu znajduje się dom, a przy tym domu przyczepa. W tej przyczepie w weekendy możemy zamówić sobie jedzenie z pobliskiego grilla czy wędzone ryby oraz (niestety butelkowe) piwo z browaru Sobótka Górka....
-
Channel: Dolnośląskie
2021-06-07, 09:12 -
-
Kolejne wspomnienie z wakacji 2020.
Wracając z Chorwacji postanowiliśmy zajrzeć na jeden dzień (20.08.2020) do Ljubljany. Nasz pociąg Rijeka - Praha odjeżdżał o 21.20 więc było dużo czasu. Kolegów, którzy byli tu po raz pierwszy, oprowadziliśmy po najciekawszych miejscach miasta,...-
Channel: Słowenia
2021-04-05, 20:06 -
-
W 2017 na obrzeżach miasta, przy głównej ulicy w kierunku północnym, powstał obiekt który musi robić wrażenie.
Kompleks hotelowo-restauracyjny w którego włożono sporą kasę. Wnętrza stylizowane na zamkowe, w kątach stoją zbroje rycerskie i wiele artefaktów stylizowanych na średniowieczny...-
Channel: Rumunia
2019-10-21, 19:41 -
-
Wybieram się do Norwegii na dwa tygodnie. Mam zamiar wykupić ubezpieczenie podróżne. Jest tego dużo, a lektura tych wszystkich OWU nieco mnie przeraża. Może ktoś z Was korzystał i może polecić jakąś firmę?
Jedziemy we dwie osoby samochodem, spanie pod namiotem, trekingi...-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment