Odstapię domenę browardomowy.net

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Odstapię domenę browardomowy.net

Jestem w posiadaniu domeny browardomowy.net - nie będę jej używał, tak jak kiedyś planowałem, bo nie mam czasu piwa warzyć a co dopiero prowadzić stronę browaru domowego. Mogę więc tę domenę odstąpić. Jak ktoś jest zainteresowany to proszę o info na PW albo lepiej na maila.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Related Topics

Collapse

• apze
    Sprzedam adres / domenę birofilistyka.pl
    apze
    Cześć, posiadam ten adres od lat i chciałbym go sprzedać. Doskonały na stworzenie swojej strony online nawiązującej do zainteresowań. Na pewno ułatwi kontakt z innymi kolekcjonerami.

Warto pamiętać, że w dowolnym momencie można ją odsprzedać w cenie zakupu innej osobie i...
    2023-08-02, 12:02
  • otvirak
    kapsle TS Wisły Kraków
    otvirak
    Hej,
    jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
    2024-03-18, 22:52
  • darekd
    Cornelissen, King Mule IPA
    darekd
    Browar z Limburgii (belgijskiej), który wcześniej używał nazwy Sint Jozef

Mandarynkowa IPA, 5,7% alk., 60 IBU

https://brouwerijcornelissen.be/en/beers/king-mule/

Aromat - bardziej jak wit niż IPA, choć w składzie tylko słód jęczmienny - słodkie owoce (mandarynka,...
    2023-05-31, 23:32
  • darekd
    Falkenštejn (d. Křinický), Desperát
    darekd
    Browar restauracyjny w Krasnej Lipie w Czeskiej Szwajcarii kiedyś używał nazwy "Křinický". Browar w tym roku obchodzi swoją 10 rocznicę powstania.

https://www.pivofalkenstejn.cz/

American Pale Ale, 11% ekstr., 4,8% alk., 45 IBU
    Chmiel - amerykański Comet...
    2023-05-30, 22:15
  • Konrad131
    Witam szanowne grono!
    Konrad131
    Wypadałoby się przedstawić, a więc:
    do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
    Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
    2023-03-31, 14:18
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...