Piwni nurkowie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • medusa
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.02
    • 13

Piwni nurkowie

Jak wiadomo wszem i wobec - człowiek nie wielbład pic musi...
    Kocham cztery rzeczy: żonę, moje dzieci, nurkowanie i piwo. Z racji że zawodowo zajmuje się branżą nurkową, importem sprzętu, szkoleniami itp mam ofertę dla Forumowiczów.

Wszystkim zainteresowanym proponuję 10% upust od sprzętu jaki oferuje moja firma. Po szczegóły zapraszam zainteresowanych.

pozdrawiam;
    medusa

Related Topics

Collapse

• ART
    Alternatywne wykorzystanie sprzętu - Keg-art
    ART
    W Przywidzu taki komplet ogniskowy mi się napatoczył. Dość kosztowne podstawki ławkowe. Pewnie nieświadomie, bo to w końcu opakowania zwrotne, no chyba że z demobilu ale wątpię

Jak macie zdjęcia wykorzystanych kegów spełniających inne zadania niż oryginalne zakładano,...
    2024-06-21, 10:45
  • nonFelix
    2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
    nonFelix
    Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
    2021-09-23, 19:47
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
    dadek
    Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
    2025-02-12, 02:28
  • Piotr94
    Kupno sprzętu
    Piotr94
    Witam.Jako,że piwo ze sklepu przestało mi smakować więc zainteresowałem się warzeniem domowym.czytam różne fora już od 4 miesięcy na temat fermentacji,dezynfekcji,butelkowania, oraz przeczytałem już wiki na temat zacierania,przerw jakie się stosuje oraz chmielenia i postanowiłem,że zakupię...
    2017-11-01, 17:27
  • Prusak
    Brokreacja, Apothecary
    Prusak
    No to doczekaliśmy się piwa z Zatora.
    Blg 18
    A: 6, 5%
    Inne popierdułki w stylu dodatków "płatki drzewa amburany" na ecie.
    Na całe szczęśćie drzewo amburany nie przeszkadza mi w odbiorze tego piwa.
    Ładny, świeży zapach czekoladowo-kawowy.
    Barwa...
    2024-11-21, 21:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...